Kokeile kuukausi maksutta

Laskentapäällikkö, vastaava työnjohtaja ja työmaainsinööri

WasaCon Oy
Sijainti Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 17.1.2022 Hae viimeistään 30.1.2022

Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme Vaasaan rakennusalan ammattilaisia toimimaan

LASKENTAPÄÄLLIKKÖNÄ, VASTAAVANA TYÖNJOHTAJANA JA TYÖMAAINSINÖÖRINÄ

monipuolisissa hankkeissamme. Tehtävissä edellytetään soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (esim. RI).

Laskentapäälliköltä edellytämme vähintään muutaman vuoden työkokemusta kustannuslaskennan, vastaavan työnjohtajan tai työmaainsinöörin töistä. Edellytämme lisäksi tarkkaa työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta sekä paineensietokykyä. Laskentakohteemme ovat mm. omia hankekehityshankkeitamme ja urakointikohteita. Olemme erikoistuneet KVR-hankkeiden toteutukseen, joten kokemus niistä auttaa tehtävässä menestymiseen.

Lue lisää ja hae tehtävää >

Vastaavalta työnjohtajalta odotamme usean vuoden työkokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Huolehdit työmaan eri työvaiheiden etenemisestä sekä aikataulujen, talouden ja laadun seurannasta. Lisäksi johdat työntekijöitä ja aliurakoita ja vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta. Eduksesi katsomme erilaiset FISE-pätevyydet ja kokemuksen isojen työmaaprojektien johtamisesta. Olemme erikoistuneet KVR-hankkeiden toteutukseen, joten kokemus niistä auttaa tehtävässä menestymiseen. Työmaat sijaitsevat Vaasan tai Seinäjoen alueilla.

Lue lisää ja hae tehtävää >

Työmaainsinööriltä edellytämme soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta rakennusalasta. Työmaainsinöörinä huolehdit työmaan eri työvaiheiden etenemisestä sekä aikataulujen, talouden ja laadun seurannasta yhdessä vastaavan työnjohtajan kanssa. Työmaat sijaitsevat Vaasan tai Seinäjoen alueilla.

Lue lisää ja hae tehtävää >

Arvostamme tehtävissä vahvaa liiketoimintalähtöisyyttä, itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyötaitoja ja vastuullisuutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät ja projektit, mukavan työyhteisön ja kattavat henkilöstöedut.

Liity mukaamme rakentamaan WasaConin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään! Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista. Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Reijo Siltamäki, p. 050 431 6310. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 30.1.2022 mennessä osoitteessa wasagroup.fi/ura.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi