Kokeile kuukausi maksutta

Lead Buyer asuntorakentamisen elementtihankintaan

NCC
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 17.5.2022 Hae viimeistään 31.5.2022

Olisiko sinusta innostavaa toimia betonielementtihankinnan parissa suuressa ja vakaassa rakennusliikkeessä? Entä miltä kuulostaisi hankinnan kehittäminen uusimpia digitaalisia työkaluja hyödyntäen? Tervetuloa Lead Buyeriksi runkokategorian tiimiimme!

Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä pääkonttorillamme Ruskeasuolla ja etätyö on mahdollista keskimäärin kahtena päivänä viikossa. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan esimerkiksi kesälomien jälkeen.

Miltä työsi voisi näyttää Lead Buyerin roolissa meillä NCC:llä?

Kokenut elementtihankinnan konkarimme Heikki siirtyy syksyllä eläkkeelle ja siksi etsimme sinua asiantuntijaksemme asuntorakentamisen betonielementtihankintaan.

Lead Buyerina kilpailutat sinulle nimetyt hankinnat taitavalla neuvotteluosaamisellasi ja laadit sopimukset itsenäisesti. Vastaat osaltasi toimittajaverkoston ja runkokategorian hankintojen kehittämisestä hyödyntäen NCC:n hankintavolyymia, osaamista ja uusimpien digitaalisten työkalujen mahdollisuuksia.

Tehtävässäsi Lead Buyerina pääset vaikuttamaan asuntorakentamisen hankkeissa suunnittelusta aina projektin toteutukseen asti, ja toimimaan merkittävänä linkkinä hankinnan sidosryhmien välillä.

Runkokategorian tiimimme hankkii myös NCC:n tarvitsemat teräs- ja puurungot, joiden pariin sinun on mahdollista laajentaa tehtäväkenttääsi myöhemmin.

Mitä tämä tehtävä antaisi sinulle?

Lead Buyerinamme:

  • kartutat itsellesi kattavan kokemuksen asuntorakentamisen hankkeista eri urakkamallien toteutuksessa
  • voit osallistua hankintatapojen uudistamiseen digitaalisia työkaluja hyödyntäen
  • pääset osaksi ammattitaitoista hankintatiimiä ja sinulla on tilaisuus omaksua hiljaista tietoa kaikkein kokeneimmilta hankinnan osaajilta

NCC:läisenä saat käyttöösi kattavat työsuhde-edut, kuten Kunnonrakentajat -hyvinvointiverkoston ja Mehiläisen työterveyspalvelut. Toimistollamme on ilmainen, lämmitetty parkkihalli ja hyvät julkiset kulkuyhteydet joka suuntaan.

Etsimämme henkilö

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

  • Betonielementtirakenteiden tuntemusta ja työkokemusta runkorakentamisen tai -materiaalien parissa (esim. myynnissä, tuotannossa, suunnittelijana tai työmaalla)
  • Ymmärrystä eri urakkamuodoista ja niihin liittyistä vastuista sekä velvollisuuksista ja kykyä tulkita sopimuksia
  • Soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi rakennusinsinöörin tai -mestarin tutkintoa
  • Toimittajakentän tuntemusta ja valmiutta arvioida toimittajia analyyttisesti
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja perustasoista englannin kielen osaamista

Voisiko tässä olla sinun seuraava työpaikkasi? Näin haet!

Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun ja osaamiseesi. Tehtävää voit hakea täältä > löytyvän linkin kautta 31.5.2022 mennessä. Ethän suinkaan odota viimeiseen hakupäivään saakka, sillä olemme valmiita etenemään palkkaukseen jo aiemminkin.

Muistathan liittää vapaamuotoiseen hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi!

Haluaisitko kysyä tästä tehtävästä jotakin ennen hakemuksesi jättämistä? Lisätietoja tehtävästä antaa runkokategorian hankintapäällikkö Ritva Toivakainen, p. 040 844 3293, ritva.toivakainen@ncc.fi.

Katso esimerkkejä, millaisten hankkeiden hankintojen parissa voisit työskennellä meillä >>

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi