Logistiikka- ja olosuhdehallinnan aluevastaava

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.10.2021 Hae viimeistään 31.10.2021

Haemme logistiikka- ja olosuhdehallinnan aluevastaavaa Finlandia-talon perusparannushankkeelle

Meillä on kunnia päästä toteuttamaan kulttuurihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon laaja perusparannus. Kunnostamme rakennuksen uuteen loistoon alkuperäistä kunnioittaen: marmorinen julkisivuverhous sekä vesikatot uusitaan, sisätilat peruparannetaan ja rakennusta laajennetaan uusilla maanalaisilla tiloilla. Muun muassa talotekniikka tuodaan nykypäivään, jolloin tilan käyttäjät saavat entistä paremman kokemuksen vähintään yhtä arvokkaassa ympäristössä kuin aiemminkin. Olemme nyt hankkeen kehitysvaiheessa, aloitamme varsinaisen rakentamisen vuoden 2022 alkupuolella ja hankkeen on tarkoitus valmistua loppukesästä 2024.

Logistiikka- ja olosuhdehallinnan aluevastaavana ohjaat töitä osana Finlandia-talon perusparannushankkeen projektitiimiämme. Tehtävä painottuu nimensä mukaisesti työmaan sisäiseen logistiikkaan ja olosuhdehallintaan. Keskeisellä sijainnilla oleva työmaa ja haastava hanke tarjoavat terävällekin tyypille pähkinää purtavaksi; Suunnittelet ja ohjaat tavaravirtoja työmaan sisälle, sisällä ja sieltä ulos. Toisaalta olet keskeisessä roolissa koordinoimassa ja seuraamassa työmaan lämpötilaa ja kosteutta sekä näihin liittyvää kalustoa ja asennuksia. Teet tiivistä yhteistyötä muiden aluevastaavien, työnjohtajien, tuotantoinsinöörien ja alihankkijoiden kanssa sen varmistamiseksi, että hanke etenee tavoitteiden mukaisesti. Varmistat osaltasi, että hanke etenee laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta ympäristö- ja työturvallisuusnäkökulmia.

Projektinjohtaja Jukka Ala-Outinen (p. 040 581 8754, jukka.ala-outinen@skanska.fi) ja työpäällikkö Tuomo Jaakkola (p. 050 572 6099, tuomo.jaakkola@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme.  Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • vankkaa kokemusta ja osaamista rakennusalalta
  • soveltuvaa koulutusta
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko työskennellä osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi