Kokeile kuukausi maksutta

Projekti-insinööri

Valokuitunen Oy
Päivämäärät Julkaistu 13.7.2022 Hae viimeistään 31.7.2022

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt

projekti-insinööriä

(1-2 paikkaa)

Tehtävässä toimit valokuituverkkojen rakennuttamista johtavan hankepäällikön työparina. Aikataulu- ja budjettivastuu ovat hankepäälliköllä sekä rakentajakumppanin projektipäälliköillä, projekti-insinööri vastaa rakennuttamisprojektien tilaajan roolissa omasta projektiportfoliosta ja -sopimuksista. Palvelun toimittajan ominaisuudessa projekti-insinööri
hallinnoi niin projektikokonaisuuksia kuin yksittäisiä projektejakin.

Ensitöiksesi pääset todennäköisesti osallistumaan teknisen esisuunnitelman tuottamiseen, sillä kaikille kohteena oleville pientaloalueille ja projekteille tehdään esisuunnitelma markkinointi- ja myyntityötä pohjustamaan. Ulkoinen kumppanimme vastaa lähtökohtaisesti suunnitelman tekemisestä maastossa, mutta vastaat osaltasi suunnitelman ja muun dokumentaation läpikäymisestä, tarkistamisesta ja hyväksymisestä toimitusprosessin eri vaiheissa.

Rakentamisvaiheessa työskentelet useiden projektien ja pientaloalueiden parissa ja toimit myös tarvittaessa myyntimme teknisenä asiantuntijana. Päivittäinen työsi sisältää projektinhoidollisia tehtäviä, kuten projektin eri osa-alueisiin ja vaiheisiin liittyvien analyysien tekemistä, projektikohtaisten tietojen ja tuotosten tarkistamista ja dokumentointia ajantasaisesti järjestelmiin, laskutusta sekä muutostöiden tarkistamista. Liikut jonkin verran työmailla, joten työhösi kuuluu myös matkustamista.

Ylläpidon ja vikaantumisen osalta meillä on kumppani, mutta todennäköisesti tehtäväkenttään tulee sisältymään myös tuleviin ylläpitovaiheisiin liittyviä vastuita. Työtäsi ohjaavat projektien etenemisen tavoitteet, laatuun ja (työ)turvallisuuteen liittyvät tavoitteet sekä asiakastyytyväisyys. Tärkeimmät sidosryhmäsi ovat Valokuitusen myynnin, markkinoinnin ja rakentamisen kollegat sekä rakennuttajakumppanit ja operaattori.

Sinusta:

Olet valokuitu-, muiden tietoliikenneverkkojen tai infran rakennuttamisessa mukana ollut insinööritaustainen ammattilainen. Sinulla on hyvät projektienhallintataidot ja omaat käytännönläheistä ratkaisukykyä sekä rohkeutta edistää asioita. Olet analyyttinen ja käytännönläheinen ammattilainen, joka saa asioita aikaan. Teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Valokuitusen rakentaminen ei ole vain rakentamista, vaan teemme töitä asiakkaille, kirjaimellisesti heidän kotipihoillaan, asiakaspalveluasenteella. Olemme innostuneita valokuidun potentiaalista viedä meitä yhteiskuntana eteenpäin,
ja toivomme samaa myös sinulta. Kehitämme toimintaamme kunnianhimoisesti,
joten pääset mukaan uusien teknisten ratkaisuja ja toteutustapojen suunnitteluun.

Arvostamme

  • Televerkkojen teknistä osaamista
  • Kokemusta ja näyttöjä rakennuttamisprojekteista (tietoliikenneverkot tai muu infra)
  • Analyyttisuutta ja tarkkuutta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri (AMK), eduksi on rakennuttamisen orientaatio
  • Erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Microsoft Office-osaamista sekä verkkotietojärjestelmä (Keycom) ja projektinhallintajärjestelmien osaamista

Kuulutko joukkoomme?

Tule toteuttamaan tiedonsiirron tulevaisuutta ja hae tehtävää viimeistään
su 31.7.2022 mennessä tämän linkin kautta:
https://ats.talentadore.com/apply/projekti-insinoori/mXKnnD

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika 37,5 h/vko.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankepäällikkö Matti Kuokkanen p. 040-1253402
ke 13.7.2022 klo 14-16 ja hankepäällikkö Juho Tornberg, p. 040 557 8348 arkipäivisin klo 9-17 välillä.

 

 

 

 

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi