Projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 29.11.2019 Hae viimeistään 12.12.2019

Hei rakennuttamisen ammattilainen! Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa. Haemme projektipäällikköitä uudisrakentamiseen sekä korjausrakentamiseen vastaamaan asuntoprojektien läpiviennistä sekä konversiohankkeisiin ja käyttötarkoituksen muutosprojekteihin vastaamaan konversiohankkeiden läpiviennistä.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • usean vuoden kokemus asuinrakennusprojektien suunnittelun johtamisesta ja rakennuttamisesta
  • kokemusta asuntojen kiinteistö- ja hankekehittämisestä
  • soveltuva koulutus esim. rakennustekniikan DI / insinööri AMK
  • RAP- tai RAPS- pätevyys katsotaan eduksi
  • hyvät yhteistyötaidot ja ratkaisukeskeinen asenne

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja:
kojamo.fi/tyopaikka
Yksikön johtaja Tommi Parikka
p. 040 727 4418
tai tommi.parikka@kojamo.fi

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi