Projektipäällikkö, työmaapäällikkö, tarjouspäällikkö

Eltel Networks Oy
Päivämäärät Julkaistu 11.9.2020 Hae viimeistään 2.10.2020

Eltelin Suomen organisaatiolla tekemistä riittää ja suuria projekteja on käynnissä ja alkamassa useita. Siksi haussa on nyt

Projektipäällikkö, voimajohdot

 vastaamaan nimetyistä voimajohto-projekteistasi ja pitämään huolen siitä, että projektisi menevät menestyksekkäästi maaliin niin talouden, aikataulun, laadun kuin turvallisuudenkin osalta.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset vankan kokemuksen infrarakentamisen projektien johtamisesta. Toivomme, että sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä projektijohtamisesta betoni-, silta- tai ratapuolen rakennusprojekteista tai suoraan voimajohtorakentamisen parista. Toimipisteesi on sovittavissa Suomen alueella.

Työmaapäällikkö, voimajohdot

 vastaamaan nimettyjen voimajohto-projektien operatiivisesta toiminnasta työmailla. Pidät huolen siitä, että asentajat, alihankkijat ja muut sidosryhmät ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja toimit vankassa yhteistyössä projektista vastaavan projektipäällikön kanssa.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset vankan kokemuksen infrarakentamisen työmaiden johtamisesta. Toivomme, että sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä työmaajohtamisesta betoni-, silta- tai ratapuolen rakennusprojekteista tai suoraan voimajohtorakentamisen parista. Työmaapäällikkönä olet jatkuvassa komennustyössä.

 Tarjouspäällikkö, voimajohdot

 vastaamaan voimajohto-projektien tarjouslaskennasta vankassa yhteistyössä projektipäällikkö-, suunnittelija- ja muiden kollegoiden kanssa.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset vankan kokemuksen infrarakentamisen projektien tarjouslaskennasta. Toivomme, että sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä projektilaskennasta betoni-, silta- tai ratapuolen rakennusprojekteista tai suoraan voimajohtorakentamisen parista. Toimipisteesi on sovittavissa Suomen alueella.

 Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/35gGbO4

Lisätietoa tehtävistä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi