Rakennesuunnittelija

Päivämäärät Julkaistu 5.7.2019 Hae viimeistään 5.8.2019

Suunnittelu laukka Oy on ylivieskalainen vaativien rakenteiden suunnitteluun erikoistunut suunnittelutoimisto. Toimimme koko Suomen alueella. Toimintamme on kasvussa ja työllistämme vakituisesti yli kymmenen suunnittelijaa. Suunnittelukohteemme ovat asuin, teollisuus, toimitila ja julkisia rakennuksia. Rakennusmateriaalina on yleisimmin betoni, mutta puu ja teräskään eivät ole vieraita.

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme rakennesuunnittelijoita. Tehtäviin kuuluu rakennesuunnittelu ja tietomallinnus. Koeajan jälkeen tavoitteena on vakituinen työsuhde. Koulutukseltasi olet insinööri tai DI ja sinulla on kokemusta rakennesuunnittelusta useampi vuosi. Pystyt, sekä haluat ottaa vastuuta suuristakin kokonaisuuksista. TEKLA on tuttu työkalu. Pystyt toimimaan tiimin osana. Sinulla on hyvä paineensietokyky. Haluat olla mukana kehittämässä kasvavaa yritystä. Sinulla on näkemystä, kuinka asiat voisi tehdä paremmin. Lopullinen työnkuva määräytyy osaamisesi mukaan. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan.

Luontaisetuna tarjoamme lounaan päivittäin, sekä mukaansa tempaavan energisen työporukan. Toimipisteesi voi sijaita Ylivieskassa, Oulussa tai pääkaupunkiseudulla. Lisätietoja antaa puhelimitse Heikki Ainasoja 040 7068792 ja sähköpostitse heikki.ainasoja@rakenne.fi. Hakemukset, CV ja palkkatoivomus sähköpostitse 5.8.2019 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi