Rakennusvahinkotarkastaja korvauspalveluihin

Päivämäärät Julkaistu 9.12.2019 Hae viimeistään 16.12.2019

Haemme Pääkaupunkiseudun alueyhtiön korvauspalveluihin omaisuus- ja toiminnan tiimiin rakennusvahinkotarkastajaa. Tehtävänä on tuottaa laadukasta omaisuusvahinkojen vahingon määrän oikeellisuuden tarkastusta, sekä neuvotella vahingoittuneiden kohteiden korjauksista tai uusien teettämisestä vahingoittuneen tai tuhoutuneen tilalle. Tehtävään kuuluu myös raportointi korvausjohtajalle, töiden ulkoistaminen ulkopuoliselle tarkastusorganisaatiolle sekä työtehon seuranta ja raportointi tiimin sisällä.

Odotamme sinulta

  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja innostavaa työskentelyotetta
  • Tiimipelaajan kykyjä, intohimoa asiakkaan odotusten ylittämiseen, positiivista asennetta ja ennakkoluulottomuutta kokeilla uusia asioita

Sinulla on rakennusinsinöörin tai –mestarin koulutus tai olet näiden opintojen loppuvaiheen opiskelija. Sinulla on valmiuksia omaksua uusia digitaalisia tapoja toimia ja kehittää niitä.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työn tiimissä, jossa lunastetaan konkreettisella tavalla elämänturvayhtiön asiakaslupaus. Kun kiinnostuit, ota yhteyttä! Lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta. Odotamme hakemustasi 16.12.2019 mennessä, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa korvausjohtaja Marko Tolonen, puhelin 040 726 4152. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Työskentele mahtavien kollegoiden kanssa:
TUOMO, Asiantuntija
”LähiTapiolassa on hienointa se, että omasta tehtävästä saa ottaa täyden vastuun ja jokainen tekee oman työnsä aidosti asiakkaidemme hyväksi.”
MIKKO, Palveluneuvoja
”Täällä työskentelemisessä parasta on loistava työyhteisö, tiimissämme yhdistyvät ammattitaito ja huumori sopivassa suhteessa. Turvaamme asiakkaiden elämää ja pidämme huolta omasta hyvinvoinnistamme.”
KAISA, Markkinointipäällikkö
”Olen ylpeä siitä, miten olemme muuttuneet, välitetään oikeasti monin keinoin asiakkaiden elämänkaaresta, siitä että arjen hektisyydessä he voisivat elää terveemmin ja turvallisemmin.”
ESSI, Korvausneuvoja
”Hienointa työssäni on se, että saan auttamaan ihmisiä silloin, kun heidän hätä on suurin. Työtä tämän eteen tehdään porukalla, ja päivien suola onkin rohkeat ja huumorintajuiset työkaverit.”

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi