Rakennuttajainsinööri, rakennustöiden valvoja

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 26.6.2020 Hae viimeistään 9.8.2020

Rakennuttajainsinööri ja rakennustöiden valvoja

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Huolehdimme, että julkisissa kiinteistöissä elo on sujuvaa kiinteistöjen koko elinkaaren ajan. Työyhteisöömme kuuluu 230 ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut.

Haemme kahta rakennuttajainsinööriä ja yhtä rakennustöiden valvojaa. Tehtävät ovat vakituisia, ja alkavat syksyllä 2020 sopimuksen mukaan.

Rakennuttajainsinööri (2)

Rakennuttajainsinöörin tehtävänä on talonrakennushankkeiden suunnittelun ja rakentamisen johtaminen sekä vastaanotosta, käyttöönotosta ja takuuaikaisista toimenpiteistä huolehtiminen. Rakennuttajainsinööri toimii nimettyjen hankkeiden projektipäällikkönä ja turvallisuuskoordinaattorina. Eduksi katsotaan rakennuttamis-, suunnittelu- tai rakentamistehtävissä hankittu kokemus itsenäisestä ja vastuullisesta työstä.

Rakennustöiden valvoja

Rakennustöiden valvoja osallistuu hankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen, valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta, organisoi vastaanottovaiheen tarkastukset sekä huolehtii takuuaikaisista velvoitteista. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä hankkeen projektipäällikön ja hanketiimin kanssa sekä toimii työmaavaiheessa kohteen turvallisuus- ja kosteuskoordinaattorina. Eduksi katsotaan työkokemus valvontatehtävistä sekä vaativista työmaatehtävistä.

Odotamme hakijalta kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista kehitystoimintaan.

Tehtävissä edellytetään soveltuvaa alan tutkintoa, esim. rakennusmestari, -insinööri tai -teknikko. Tehtävissä katsotaan eduksi suoritetut pätevyydet (esim. FISE), alan täydennyskoulutukset, yleisten sopimusehtojen ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus, Office 365-sovellusten hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi