Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajapäällikkö ja talotekniikkapäällikkö

Kesko Oyj
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 28.10.2022 Hae viimeistään 20.11.2022

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden logistiikkakeskuksia Keskolle

Haemme rakennuttajapäällikköä ja talotekniikkapäällikköä Keskon Kiinteistöpalvelut-yksikköön

Kesko investoi yli 300 miljoonaa euroa rakentaakseen yli 80 000 neliömetrin kokoisen logistiikkakeskuksen Onnisen ja K-Auton käyttöön Hyvinkäälle. Rakennustyöt ovat juuri käynnistyneet ja kestävät seuraavat kolme vuotta.

Nurmijärvelle, Hämeenlinnan moottoritien tuntumassa sijaitsevalle tontille suunnitellaan Keskon Suomen päivittäistavarakauppaa palvelevan logistiikkakeskuksen rakentamista. Keskus suunnitellaan toteutettavaksi vaiheittain tämän ja osin seuraavan vuosikymmenen aikana. Jokainen rakennusvaihe erikseenkin on suuri ja vuosia kestävä rakennushanke.

Molemmissa logistiikkakeskushankkeissa toteutetaan innovatiivisia energiaratkaisuja ja modernia tekniikkaa sekä korostetaan ilmastomyönteisiä ratkaisuja ja muuntojoustavuutta vuosikymmenien päähän. Hankkeiden toteutusmuoto on projektinjohtopalvelu ja hankkeet ovat jo pitkälle suunniteltuja.

Vahvistaaksemme logistiikkahankkeissa jo toimivaa Keskon Kiinteistötoiminnot – asiantuntijaryhmäämme haemme joukkoomme rakennuttajapäällikköä sekä talotekniikkapäällikköä. Henkilöt työllistyvät vakituiseen työsuhteeseen Keskon Kiinteistötoimintoihin. Työskentelemme joustavassa hybridityömallissa, eli kotitoimiston lisäksi työntekopaikka vaihtelee Helsingin Kalasataman K-Kampuksen, Vantaan Hakkilan logistiikkakeskuksen projektitilojen sekä jatkossa myös Hyvinkään ja Nurmijärven työmaatoimitilojen välillä.

Etsimme tehtäviin rakennusalan ammattilaisia, jotka jo omaavat kokemusta projektinjohtomuodoista ja haluavat kehittyä ja kasvaa vaativien rakennushankkeiden johtotehtäviin.

Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä vastuullisen ja vakavaraisen, yli 80-vuotiaan kaupan edelläkävijän monipuolisten rakennus- ja kiinteistöhankkeiden parissa. Näissä tehtävissä saat mahdollisuuden työskennellä asioiden parissa pitkäjänteisesti ja perusteellisesti.

  • Monipuoliset ura- ja kehitysmahdollisuudet laajassa organisaatiossa.
  • Työntekijöiden hyvinvointia sekä työ- ja muun elämän tasapainoa painottavan työyhteisön. Keskossa toimii esimerkiksi useita vapaa-ajan harrastekerhoja.
  • Tehtävä kuuluu tulospalkkauksen piiriin. Tarjoamme myös muun muassa puhelin-, liikunta- ja hyvinvointietuja, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kattavat henkilökunnan ostoedut K-ryhmän omista kaupoista. Sinulla on myös halutessasi mahdollisuus työsuhdeautoon.
  • Modernin toimiston Helsingin Kalasatamassa. Pääkonttoriltamme K-Kampukselta löytyy mm. erinomainen kuntosali ja ruokala, oma työterveyshuolto, monipuoliset työtilat sekä aikanaan normaalioloissa järjestämme paljon erilaisia tapahtumia.

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖ

Vastaa Keskon logistiikkakeskushankkeiden rakennuttamisesta yhteistyössä projektijohtajan ja Keskon Toimitusketjun ohjaus ja logistiikka- toimintojen kanssa. Perehtymisjakson jälkeen hän hoitaa Hyvinkään hankkeen tilaajalle kuuluvat rakennuttajatehtävät sekä avustaa projektijohtajaa Nurmijärven hankkeen valmistelussa. Projektijohtajan lisäksi hankkeissa on tukena kyvykkäät projektinjohtokonsultit sekä Keskon kiinteistötoimintojen asiantuntijoita.

Jotta menestyisit tehtävässä, edellytämme sinulta:
RAP- tai RAPS-pätevyyttä ja rakennusalan DI- tai insinöörin tutkintoa sekä 10-15 vuoden tutkinnon jälkeistä pätevöittävää rakennusalan työkokemusta. Kokemuksesta vähintään 5 vuotta tulee olla rakennuttajatehtävissä, joista rakennuttaminen projektinjohtomuodoilla katsotaan eduksi.

TALOTEKNIIKKAPÄÄLLIKKÖ

Vastaa Keskon logistiikkakeskushankkeiden taloteknisten sekä näihin integroituvien OT-järjestelmien suunnittelun ohjauksesta, hankintojen asiantuntijatuesta, teknisten rajapintojen yhteensovittamisesta, tietoturvallisuudesta sekä toteutusvaiheen laadunvalvonnasta yhteistyössä projektijohtajan, rakennuttajapäällikön, projektinjohtokonsulttien sekä Keskossa tilojen käyttäjiä edustavien asiantuntijoiden kanssa.

Jotta menestyisit tehtävässä, edellytämme sinulta:
Rakennusalan taloteknistä DI- tai insinööritutkintoa sekä 10-15 vuoden tutkinnon jälkeistä pätevöittävää työkokemusta. Kokemus rakennusautomaatiojärjestelmistä, suunnittelutehtävistä sekä talotekniikan RAP-pätevyys katsotaan eduksi.

MOLEMMISSA TEHTÄVISSÄ teet töitä keskolaisten lisäksi useiden ulkoisten kumppaneidemme kanssa ja johdat projekteissa työskentelevien kokeneiden ammattilaisten toimintaa. Etsimme sosiaalisia osaajia, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot (suullinen ja kirjallinen) suomeksi sekä englanniksi. Lisäksi arvostamme systemaattista työtapaa sekä valmiutta tarttua nopeasti annettuihin haasteisiin ja hoitaa ne määrätietoisesti valmiiksi. Työskentelemme K-ryhmässä joustavassa hybridityömallissa yhdistellen etä- ja toimistotyöpäiviä vapaasti esihenkilön ja tiimin kesken sopien.

Kiinnostus ja ymmärrys uusiutuvista energiamuodoista, biodiversiteetistä, tulevaisuuden digi- ja älylaitteista sekä rakennusautomaation, rakennustekniikan ja suunnitteluratkaisujen tuntemuksesta auttavat tehtävien menestyksekkäässä haltuunotossa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa!

Lähetäthän hakemuksesi Keskon työnhakuportaalin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.11.2022, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Kerrothan hakemuskirjeessäsi, kummasta tehtävästä olet kiinnostunut, sekä mikä palkkatoiveesi on.

Käytämme rekrytoinneissamme päätöksenteon tukena soveltuvuusarviointeja. Suoritamme huumausainetestauksen sekä taustatietotarkistukset ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektijohtaja Seppo Kemppainen, puhelin 050 5522 701, seuraavasti:
– 3.11 klo 15-17
– 8.11 klo 14-16
– 10.11 klo 15-17

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat