Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen kehitys- ja projektipäällikkö

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 24.1.2022 Hae viimeistään 14.2.2022

Hei kehitysorientoitunut rakentaja! Kiinnostaisiko sinua työskennellä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä ja näköalapaikalla kiinteistöliiketoiminnan välittömässä läheisyydessä? Haemme nyt rakennuttamisyksikköömme lisävahvistusta!

Rakennuttamisen kehityspäällikön roolissa toimit suoraan yksikön päällikön alaisuudessa ja vastaat yksikkömme kehitystehtävien suunnittelusta, aikataulutuksesta ja jalkauttamisesta. Kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme ja pyrimme sujuvoittamaan prosessejamme, joten roolisi tulee olemaan merkittävä yksikkömme tulevaisuuden kannalta. Tehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa prosessikuvauksemme ja toimintamalliemme jatkokehittäminen, malliasiakirjojen luominen ja päivittäminen, tekemistämme palvelevien työkalujen kartoittaminen sekä yhteistyömallien kehittäminen ja yhteensovittaminen muiden palveluyksiköidemme kanssa.

Kehitystehtävien lisäksi toimit noin puolet työajasta asiakkaidemme liikekiinteistöjen korjausprojektien projektipäällikkönä. Tulet työskentelemään parissa tai useammassa asiakkuudessa ja pääsetkin näin näkemään erilaisia kiinteistöjä ja toimijoita kiinteistöliiketoiminnan laajassa kentässä. Projektit ovat pääsääntöisesti vuokralaismuutos- ja PTS-korjaushankkeita. Näiden hankkeiden projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien budjetista, aikataulusta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutuksista, urakkasopimuksista, rakentamisen ohjauksesta sekä mahdollisesti myös toteutuksen valvonnasta. Projektipäällikkönä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä asiakkuuden kiinteistöpäällikön, vuokraajan ja asiakkuuspäällikön kanssa. Raportoit ja viestit heille sekä asiakkaalle proaktiivisesti projektien etenemisestä.

Työtehtäväsi on sisällöltään vaihteleva ja monimuotoinen. Toisaalta pääset miettimään, miten asioita voitaisiin kehittää, mutta myös testaamaan, miten kehitysasiat ja muutokset toimivat käytännössä.

Kotikonttorisi on Helsinki toimipisteessämme, mutta me työskentelemme joustavasti myös etänä. Projektisi tulevat keskittymään pääosin pääkaupunkiseudun ympäristöön, mutta niitä saattaa toki olla muuallakin.

Starttisi Newsecillä

Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviisi, asiakkuuksiin, järjestelmiimme sekä Newsecin arvioihin jo heti ensimmäisien työpäiviesi aikana. Tuletkin nopeasti huomaamaan työskenteleväsi aidosti arvojohdetussa yrityksessä. Arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcellenceInnovation ja Integrity näkyvät kulttuurissamme, johtamisessa sekä liiketoiminnassamme. Tulemme varaamaan riittävästi aikaa varmistaaksemme, että saat hyvän startin uutena Newseciläisenä.

Tämän sinulle lupaamme

  • Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Tästä kertoo esimerkiksi vuoden 2021 Great Place To Work:n 2. sija suurten organisaatioiden joukossa.
  • Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi rakennuttamisen yksikköämme, joka muodostuu 22 ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen eri osa-alueilta. Vaikka työsi itsenäistä tukea on aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.
  • Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla.
  • Ole tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Tehdään tosissaan mutta ei liian vakavasti.
  • Haluamme kehittyä ja haluamme sinun kehittyvän ja olemme tekemisessämme pitkäjänteisiä emmekä hae pikavoittoja. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen.

Näitä tarvitset, jotta pärjäät roolissasi

Rakennuttamisen kehitys- ja projektipäällikkönä työskentely edellyttää sinulta hyvää ymmärrystä ja aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta sekä ymmärrystä siitä, mistä rakennuttamisessa on kyse. Lisäksi aiempi kokemus rakennuttamisesta ja kehitystehtävistä on ehdottomasti eduksesi, mutta sitäkin tärkeämpää on, että olet kehitysorientoitunut henkilö. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi rakennusmestari, insinööri tai diplomi-insinööri.

Kehitystehtävien menestyksekäs johtaminen vaatii sopivan yhdistelmän idealistisuutta ja realistisuutta, jotta hahmotat, kuinka asiat tulee tehdä, mutta ymmärrät myös käytännön rajoitteet. Projektien kuin kehitystehtävienkin johtaminen kysyy sinulta oma-aloitteisuutta ja itse ohjautuvuutta sekä kykyä ja halua kantaa vastuuta. Kirjallisten tuotosten luominen ei tuota sinulle ongelmia ja nautit myös siitä, että pääset kehittämään asioita yhdessä eri osapuolten kanssa.

Miltäs tämä kuulostaa? Laita ihmeessä hakemusta sisään ja kerro hieman itsestäsi!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, yksikön päällikkö Pauli Autio juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Paulin tavoitat numerosta 050 440 0802 puhelimitse tai tekstiviestitse. Voit myös laittaa sähköpostia pauli.autio@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea täältä > löytyvän hakulomakkeen kautta 14.2.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi