Kokeile kuukausi maksutta

Suunnittelupäällikkö/projektipäällikkö

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 29.9.2022 Hae viimeistään 23.10.2022

Haemme nyt kasvavaan organisaatioomme Jyväskylään

Suunnittelupäällikköä/projektipäällikköä

Vastaat nimettyjen asuntorakentamishankkeidesi kokonaisvaltaisesta johtamisesta talouden, aikataulun ja laadun osalta sekä vastaat niiden suunnitteluttamisesta alusta loppuun asti. Laadit alustavat kannattavuuslaskelmat ja osallistut kaavamuutoshankkeisiin yhdessä hankekehityksen kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä asuntokohteiden myynnin ja markkinoinnin kanssa. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu uusien asuinrakennus-hankeaihioiden etsimistä ja analysointia, kannattavuuslaskelmien laadintaa, hankeaihioihin liittyvien tarjousmateriaalien, investointipäätösten ja sopimusten valmistelua sekä neuvotteluja sidosryhmien ja yhteistyötahojen kanssa yhdessä hankekehityksen kanssa.

Olet tottunut pitämään langat käsissäsi, hahmotat kokonaisuuksia ja olet kunnianhimoinen. Erikoistaitosi on tiedon paketoiminen ymmärrettävään muotoon päätöksenteon tueksi. Kokemus erityisesti asuntorakentamisesta ja soveltuva koulutus (DI, RI, RKM tai vastaava) antavat parhaat lähtökohdat tehtävään.

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut. Lisänä saat mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä näköalapaikan kasvavaan yritykseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävistä antaa hankejohtaja Veli-Pekka Into arkisin klo 15–16 välillä puh. 044 421 0338, veli-pekka.into@pohjolarakennus.fi

Täytä sähköinen hakemus 23.10.2022 mennessä osoitteessa ura.pohjolarakennus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.