Kokeile kuukausi maksutta

Takuutyönjohtaja

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 24.1.2022 Hae viimeistään 13.2.2022

Haemme takuutyönjohtajaa Etelä-Suomen asuntorakentamiskohteille

Etelä-Suomen alueyksikkömme rakentaa uusia koteja pääkaupunkiseudun parhaille paikoille. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Takuutiimin tehtävä on hoitaa asiakassuhdetta muuton jälkeen, kun kodin toimintaan, käyttöön tai huoltoon liittyen ilmenee kysyttävää. Takuutiimi vastaa myös Skanskan vastuulle kuuluvien virheiden ja puutteiden korjaamisesta ja huolehdimme, että asunnon myyntiä koskevat velvoitteet tulevat täytetyksi. Meillä on tärkeä rooli asukaskokemuksen ja asunnon ostajien kokeman laadun luonnissa: Rakennuksen valmistuttua asunnon myyjän vastuut jatkuvat kymmenen vuotta, ja sinä aikana rakennamme suhdetta asukkaisiin ja ratkomme monenlaisia asioita.

Takuutyönjohtajana työskentelet osana takuutiimiämme. Tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaamme on tyytyväinen ostamaansa asuntoon. Olet asiakkaidemme yhteyshenkilö kohteiden vastuuaikana ja huolehdit, että vastuullasi olevien kohteiden asiakasyhteydenottoihin tartutaan. Vastaat tiedottamisesta, asiakasyhteydenottojen ja reklamaatioiden käsittelystä, takuutöiden organisoinnista, resursoinnista ja työnjohdosta sekä vuosi- ja takuuajan jälkeisten tarkastusten järjestämisestä. Yhdessä osaavan tiimimme kanssa huolehdit siitä, että vastuullamme olevat velvoitteet tulevat täytetyiksi ja että työsi kautta kerätty oppi välittyy työmaalle; Työmaille olet asiakkaan kokeman laadun asiantuntija.

Menestyt tässä tehtävässä asiakaslähtöisen asenteesi ja erinomaisten sosiaalisten taitojesi ansiosta. Näet asiat osana laajempaa kokonaisuutta ja ymmärrät takuutöiden ja asiakaspalvelun korostuneen merkityksen uusien asuntojen markkinoinnissa. Et pelkää tarttua asioihin ja hyödynnät sujuvasti erilaisia järjestelmiä. Teet tehtävässä tiivistä yhteistyötä hankinnan, tuotannon, suunnittelunohjauksen, myynnin ja lakiosaston kanssa. Yhdessä asiantunteva tiimimme varmistaa, että asiakkaalle annetut lupaukset lunastetaan. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tarpeen mukaan kokeneet kollegasi tukevat sinua tehtävässäsi.

Takuutyöpäällikkö Sami Kirjalainen (p. 040 187 7753, sami.kirjalainen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja kohteistamme. Tavoitat Samin parhaiten arkisin klo 8-17. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • soveltuvaa koulutusta ja riittävää ymmärrystä rakentamisesta
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme eduksesi kokemuksen työmaalla työskentelystä, takuutyötehtävistä ja asiakaspalvelusta. Arvostamme myös monipuolista tietotekniikkaosaamista.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi