Tekninen asiantuntija

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 27.2.2020 Hae viimeistään 6.3.2020

Täydennämme asiantuntijatiimiämme ja haemme
TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

Tekninen asiantuntija vastaa PTS- ja kunnossapitokorjausten rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. VAV-konsernin PTS- ja vuosikorjausten suuruus on vuosittain noin 25 miljoonaa euroa. Korjausten rakennuttamis- ja valvontatehtävät hoitaa oma henkilökuntamme.

Hakemallamme henkilöllä on usean vuoden kokemus kunnossapidon suunnittelu- ja valvontatehtävistä tai rakennuttamis- tai rakentamistehtävistä. Edellytämme hakijalta tehtävään sopivaa alan koulutusta, esim. rakennusmestari tai -insinööri.

Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tikkurilan keskustassa, Veturikujalla. Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme monipuolisen työtehtävän
ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi sähköpostilla jukka.aalto@vav.fi 6.3.2020 mennessä. Kirjoita sähköpostin aihekenttään tehtävänimike. Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Jukka Aalto, p. 010 235 1499.

VAV on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka rakennuttaa, omistaa ja hallinnoi vuokra-asuntoja Vantaalla. Omistamme yli 200 kiinteistöä, joissa on lähes 11 000 asuntoa. Asunnoissamme asuu joka kymmenes vantaalainen.

VAV-konsernin muodostavat emoyhtiö VAV Yhtymä Oy sekä kaksi tytäryhtiötä, VAV Asunnot Oy ja VAV Palvelukodit Oy.

vav.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi