Tekninen johtaja

Kannuksen kaupunki
Sijainti Kannus
Päivämäärät Julkaistu 4.6.2021 Hae viimeistään 30.7.2021

Kannuksen kaupunki hakee

TEKNISTÄ JOHTAJAA

teknisten palveluiden toimialajohtajaksi sekä organisoimaan ja kehittämään kaupunkikuvaa, turvallista ja viihtyisää asuinympäristöä sekä toimivia ja terveitä kiinteistöjä.

Tekninen johtaja vastaa teknisten palveluiden osastosta ja kiinteistöpalveluista sekä toimii teknisten palveluiden lautakunnan valmistelijana ja esittelijänä. Tekninen johtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, perehtyneisyys toimialaan ja kokemusta johtamistehtävistä. Suunnittelu- ja rakennuttajaosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta esimies- ja johtamistehtävistä.

Virka täytetään toistaiseksi 1.9.2021 lukien tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.  Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa 30.7.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi:n sähköisen hakemuslomakkeen kautta (työavain 368338).  Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista henkilöarviointia.

Lue lisää ja hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi