Tekninen manageri ja Isännöitsijä

Realia Group
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 1.4.2020 Hae viimeistään 5.4.2020

Realia Management Oy on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti eri puolilla Suomea yli 300 asiantuntijan voimin. Asiakkainamme on muun muassa asunto- ja toimitilakiinteistöjen yksityisiä ja julkisia omistajia ja käyttäjiä, rahastoyhtiöitä, pankkeja ja muita alan toimijoita. Palveluitamme ovat ylläpidon johtaminen, asuntovuokraus- ja taloushallintopalvelut sekä toimitilavälitys ja arviointipalvelut. Kuluttaja-asiakkaita asunnon vuokraamiseen liittyvissä asioissa Realia Management palvelee Realia Asuntovuokraus -brändillä. www.realiamanagement.fi

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme

TEKNISTÄ MANAGERIA TURKUUN JA JYVÄSKYLÄÄN

Lue lisää Turun avoimesta tehtävästä tästä

Lue lisää Jyväskylän avoimesta tehtävästä tästä

 

Aktiiva Oy isännöintipalvelu on Kuopiossa toimiva monipuolista palvelua asiakastaloyhtiöilleen tarjoava kehittyvä isännöintitoimisto. Aktiiva Oy on osa Realia Group-konsernia.

Haemme nyt Kuopion toimistollemme palveluhenkistä ja aktiivista

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Lue lisää tehtävästä tästä

 

Realia Group on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluita ja ratkaisuja asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa.

Realia Group -konserniin kuuluvat Suomessa Realia Isännöinti Oy, Realia Management Oy, Huoneistokeskus Oy, SKV Kiinteistönvälitys Oy ja Huom! Huoneistomarkkinointi Oy. Baltian liiketoiminnoista vastaa A/S Ober-Haus sekä Ruotsin toiminnoista Hestia.

Asiakkaitamme ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, kiinteistö-, asunto- ja toimitilakohteiden yksityiset ja julkiset omistajat ja käyttäjät sekä rahastoyhtiöt, pankit ja monet muut kiinteistösektorin toimijat sekä kuluttajat. Yhteistä kaikille konserniyhtiöillemme on asiakaskokemuksen merkitys palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä. Parempaa asiakaskokemusta rakennetaan panostamalla asiakaslähtöiseen palvelutuotantoon, aktiivisen palvelukulttuurin kehittämiseen ja vahvaan ammattitaitoiseen toimintaan. Haluamme olla oman alamme asiakaspalvelun edelläkävijä.

Realia Group -konsernin palveluksessa työskentelee noin 2 000 asiantuntijaa, ja konsernin liikevaihto on noin 134 miljoonaa euroa. Realia Groupin omistaa pohjoismainen pääomasijoitusrahasto Altor Fund IV.

Tutustu meihin tarkemmin täällä

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi