Tuotantoinsinööri ja työmaainsinööri/-mestari

Päivämäärät Julkaistu 10.5.2019 Hae viimeistään 31.5.2019

MAXBUILD KORJAUSRAKENTAMINEN OY

Etsimme kasvavaan tiimiimme MaxBuild Korjausrakentaminen Oy:lle Tuotantoinsinööriä

Työskentelet pääkonttorillamme Pitäjänmäellä korjausrakentamisen yksikössä työpäällikön alaisuudessa. Osallistut kohteiden tarjouslaskentaan, alkavien kohteiden ennakkovalmisteluun ja hankintoihin, käynnissä olevien kohteiden seurantaan ja yhtiön johdolle raportointiin.

Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi ennakkotarjouskyselyt, tarjouslaskenta, aikataulujen laadinta, alkavien kohteiden valmistelu, hankintoihin osallistuminen, kilpailutus ja käynnissä olevien kohteiden seuranta yhdessä työpäällikön kanssa. Menestyminen työtehtävissä edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja ohjelmistojen hallintaa.

Työmaainsinööriä/ työmaamestaria

Suunnittelet eri työvaiheiden toteutuksen määrittämällä ajalliset, laadulliset ja taloudelliset kriteerit ennen työvaiheen aloitusta. Toteutusvaiheessa seuraat aiemmin määrittelemiesi kriteereiden täyttymistä. Apunasi on osaava organisaatio, joka mahdollistaa laadukkaan ennakkosuunnittelun työtehtäviesi osalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennakkosuunnitteluun perustuvaa ajattelutapaa.

Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi työvaiheiden ennakkosuunnittelu, aikataulu- ja kustannusseuranta, mestojen vastaanotot, aliurakoiden johtaminen sopimusten kautta, laadunvalvonta ja lisä- ja muutostyölaskenta.

Tehtävissä menestyminen edellyttää lisäksi:
  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • teknistaloudellista ajattelutapaa
  • järjestelmällistä toimintatapaa
  • sitoutumista toimintajärjestelmään
  • kokemusta korjausrakentamisesta
  • vastuullista ja ahkeraa työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme laadukkaan toimintaympäristön ja -järjestelmät, jotka mahdollistavat tehtävässä onnistumisen.

Lähetä hakemus rekry@maxbuild.fi  31.5.2019 mennessä. Lisätietoja työtehtävistä www.maxbuild.fi/avoimet-tyopaikat sekä Tuomo Kario puh. 0449954158.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi