Tuotantoinsinööri (toimitilarakentaminen, pääkaupunkiseutu)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 12.4.2021 Hae viimeistään 25.4.2021

Haemme tuotantoinsinöörejä toimitilarakentamiskohteille pääkaupunkiseudulle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Espooseen kauppakeskus Lippulaivan, johon kuuluu varsinaisen kauppakeskuksen lisäksi bussiterminaali, pysäköintitiloja autoille ja pyörille sekä julkisia palveluita sekä Hämeenlinnan Ahvenistoon maailman inhimillisimmäksi suunniteltua sairaalaa. Lisäksi toteutamme harvinaislaatuisen uudistusprojektin, kun kunnostamme Yleisradionkin käytössä olleesta entisestä toimistorakennuksesta korkeatasoisia koteja ja liiketilaa.

Mitä pääset tekemään?

Tuotantoinsinöörinä toimit linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä kulloisellakin hankkeella. Osallistut hankkeen aikataulutukseen ja koordinoit aliurakoitsijoita yhteistyössä vastaavan työnjohtajan ja hankinnan kanssa. Teet kustannusvalvontaa yhteistyössä työmaan kanssa. Osallistut suunnittelupalavereihin sekä valmistelet aineistoja ja lisä- ja muutostyötarjouksia. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Huolehdit omalta osaltasi, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi työssäsi.

Tiimillämme on useita kohteita pääkaupunkiseudulla, ja sovimme kanssasi yhdessä ensimmäisestä hankkeestasi. Saat mahdollisuuden osallistua rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin ja pääset vaikuttamaan projektin kulkuun yhdessä rakennusalan monipuolisimmista tehtävistä. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat laadukkaasti kerralla kuntoon
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn kiinnostavilla hankkeilla? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta 25.4.2021 mennessä. Tulosyksikön johtaja Kimmo Annala p. 050 477 9249 kertoo mielellään lisää tehtävistä, projekteista ja tiimistä. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: engineering, building, construction, production engineer, site engineer

Asiasanat: insinööri, työmaainsinööri, rakennusinsinööri

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi