Työnjohtaja uudiskohteiden takuukorjauksiin Helsinkiin

Päivämäärät Julkaistu 21.11.2019 Hae viimeistään 1.12.2019

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin asuntorakentamiseen takuutyönjohtajaa. Yritys on kannattava, kooltaan alan keskisuuri toimija ja jatkaa kasvua. Nykyisen takuutyönjohtajan jäädessä eläkkeelle uudelle henkilölle on tarjolla pitkäaikainen ja vakituinen työ.

Kohteet painottuvat pääkaupunkiseudulle. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen. Otamme haussa huomioon myös vasta valmistuneet, asenne ratkaisee.

TYÖTEHTÄVÄ: Takuutyönjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: PK-seutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

MITÄ ODOTAMME:

  • Rakennusalan koulutus (AMK/DI insinööri) on toivottavaa, mutta ei pakollista.
  • Voit olla myös vasta valmistunut tai valmistumassa oleva tai vaihtoehtoisesti sinulla voi olla taustaa kirvesmiehen/nokkamiehen tehtävistä ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi.
  • Ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Osaat käyttää alan IT-ohjelmia.
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.

 

MITÄ ME TARJOAMME:

  • Mahdollisuuden kouluttautua ja edetä urallasi.
  • Hyvän tiimin ja työilmapiirin.
  • Saat vastuuta sitä mukaa, kun olet sitä valmis ottamaan.
  • Kasvavan ja kannattavan yrityksen mahdollisuudet.

Hae paikkaa hakemuslinkistä tai lähettämällä CV:si osoitteeseen, sonja.vainio@varvaamo.fi.

Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 1.12.2019

Tunnetko jo Värväämö Agentin? Värväämö Agentti on palvelu, joka etsii rakennusalan toimihenkilöille kiinnostavimmat työmahdollisuudet satojen yritysten joukosta. Tutustu ja katso kaikki avoimet työpaikkamme tästä linkistä!

***

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja vuosittain yli 50 toimihenkilöä saa kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi