Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja

VRP Rakennuspalvelut
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 21.1.2021 Hae viimeistään 15.2.2021

Haemme VRP Länsi-Suomi Oy:n työmaille Pirkanmaalle

Vastaavaa työnjohtajaa

Vastaava työnjohtaja vastaa VRP:llä työmaan kannattavasta, ajallisesti hallitusta ja laadukkaasta toteutuksesta. Sovit hyvin tehtäviin, mikäli haluat menestyä, kehittää ja kehittyä sekä sinulla on näyttöjä menestymisestä vastaavanlaisessa tehtävässä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, ymmärrät turvallisuusjohtamisen tärkeyden sekä omaat taloudellisen, laatutietoisen ja asiakaspalveluhenkisen tekemisen asenteen. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen työmaan johtaja sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja suunnittelet työmaan etenemistä sekä omia tehtäviäsi ennakoivasti. Tehtävässä raportoit työpäällikölle, tiimiin kuuluvat lisäksi hankekehityspäällikkö, hankintapäällikkö, tuotantoinsinööri ja työmaamestarit. Haemme vastaavaa työnjohtajaa alkaviin kohteisiimme Pirkanmaan alueella.

Työnjohtajaa

Työnjohtaja toimii vastaavan työnjohtajan ohjauksessa työmaalla toteuttaen kustannustietoista, ajallisesti hallittua ja laadukasta rakentamista. Odotamme sinulta halua ja asennetta kehittyä tehtävässä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksesi. Työturvallisuus on sinulle sydämen asia sekä lisäksi omaat suunnitelmallisen, laatutietoisen ja asiakaspalveluhenkisen tekemisen asenteen. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Työmailla johdat oman vastuualueesi ihmisiä ja ihmisten johtamisen kautta työvaiheita. Haemme työnjohtajaa alkaviin kohteisiimme Pirkanmaan alueella.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa saat mahdollisuuden näyttää, käyttää ja osoittaa osaamistasi. Hyvän Rakentaja oppii myös itse uutta ja osaa jakaa taitoaan työympäristössään muille. Yrityksellämme ja henkilöstöllämme on hyvä maine. VRP on haluttu työnantaja ja tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Olemme ammattitaidostamme ylpeitä. Kehitämme tapaamme toimia sekä työkalujamme määrätietoisesti – hyödynnämme nykyaikaisia menetelmiä sekä kehitymme toimijana myös kantamalla vastuuta rakentamisen ja asumisen hiilijalanjäljen hallinnassa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ja olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille. Tarjoamme myös mahdollisuudet kouluttautumiselle työn ohessa sekä kehittyä uralla eteenpäin erilaisissa työtehtävissä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä saat VRP Länsi-Suomi Oy:n työpäälliköiltä Risto Reinikka p. 040 3100 322 ja Tero Suomilammi p. 044 4210 407.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.2.2021 mennessä osoitteeseen risto.reinikka@vrp.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi