Vastaava työnjohtaja, työnjohtajia, työmaainsinöörejä, hankinta vastaava

Päivämäärät Julkaistu 5.4.2019 Hae viimeistään 26.4.2019

 

Alla olevassa osoitteessa pääset tutustumaan Leppävaaran aluekohteeseemme

https://www.jmoy.fi/tietoa-meista/media/lehdistotiedotteet/2.7.2018/
jmn-ensimmainen-aluekehityshanke-rakentuu-
espoon-leppavaaraan/

 

HAEMME ALKAVIIN KOHTEISIIMME

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA vastaamaan asuntoprojektiemme toteuttamisesta laadullisten, aikataulullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Vastaavana työnjohtajana varmistat turvallisen työskentelyn työmaalla. Suunnitelmallisuus, jämäkkyys ja tiimityöskentely sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne kuvaavat sinua. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

TYÖNJOHTAJIA vastaamaan itsenäisesti aliurakoitsijoiden päivittäisestä johtamisesta, työvaiheiden suunnittelusta ja aikatauluttamisesta. Olet aikaansaava, täsmällinen ja tarkka niin aikataulujen kuin kustannusseurannan kanssa.
Omaat vahvat vuorovaikutustaidot ja osaat ammattitaitoisesti johtaa työntekijöitä työmaalla.

TYÖMAAINSINÖÖREJÄ Työmaainsinööri osallistuu työmaiden ja hankintojen valmisteluun, kustannusseurantaan ja aikatauluhallintaan.
Tarkkuus, järjestelmällisyys ja hyvä yhteistyökyky sekä aktiivinen ja itsenäinen työote kuvaavat sinua.

HANKINTAVASTAAVAA
Vastaat tehtävässäsi nimikekohtaisen hankintastrategian rakentamisesta ja sen toteuttamisesta. Seuraat aktiivisesti vastuunimikkeidesi toimittajamarkkinoita ja ylläpidät luotuja yhteistyökumppaniverkostoja. Löydät ammattitaidollasi kumppanit, jotka täyttävät yrityksemme laatu- ja ympäristövaatimukset. Toimit sujuvasti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa haastavissakin neuvottelutilanteissa. Eduksi katsomme kokemuksen tuotantotehtävistä, esim. maarakennuksen tai talotekniikan parista.

Lisätietoja ja hakeminen
Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.4.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@jmoy.fi otsikolla ”Haettu toimi”. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Kari Mikonsaari 050 367 3110. Hankintavastaavan tehtävästä lisätietoja antaa hankintapäällikkö Pasi Lamminen 040 525 1574 tai pasi.lamminen@jmoy.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi