Kokeile kuukausi maksutta

Espoon Otaniemen maankäytön suunnittelun arkkitehtuurikilpailun voitti ”Duaali”

Arkkitehtitoimisto NRT Oy:n ehdotus ”Duaali” on voittanut Senaatti-kiinteistöjen ja Espoon kaupungin järjestämän arkkitehtuurikutsukilpailun Otaniemen etelä- ja itäosan maankäytön suunnittelusta. Kilpailualueen eteläisen osan jatkosuunnittelu tehdään ehdotuksen ”Duaali” pohjalta.

Arkkitehtitoimisto NRT Oy:n ehdotus "Duaali" on voittanut Senaatti-kiinteistöjen ja Espoon kaupungin järjestämän arkkitehtuurikutsukilpailun Otaniemen etelä- ja itäosan maankäytön suunnittelusta. Kilpailualueen eteläisen osan jatkosuunnittelu tehdään ehdotuksen "Duaali" pohjalta.

Palkintolautakunnan mielestä ”Duaali” oli onnistunut muita paremmin täyttämään kilpailuohjelman keskeiset kaupunkikuvalliset tavoitteet, Otaniemen sisääntulon ja merellisen julkisivun.

Kilpailun toiselle sijalle palkintolautakunta asetti ARK-House Arkkitehdit Oy:n ehdotuksen ”Hauen laulu”. Palkintolautakunta suosittelee kilpailualueen pohjoisen osan jatkosuunnittelua ”Hauen laulun” pohjalta.

Kilpailuun kutsuttiin mukaan viisi toimistoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon Otaniemen maankäytön suunnittelun arkkitehtuurikilpailun voitti ”Duaali””

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat