Kokeile kuukausi maksutta

ThermiSol myi Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiönsä

Muovieristeiden valmistaja ThermiSol Oy on myynyt Ruotsissa ja Tanskassa toimivat tytäryhtiönsä norjalaiselle Bewi-konsernille. Kaupan myötä ThermiSol keskittyy muovieriste- ja elementtiliiketoimintaan Suomessa. ”Kauppa antaa meille mahdollisuuden keskittää kehitystoimenpiteet ja investoinnit Suomeen, jossa muovieristeet tarjoavat meille lähivuosina nopeasti kehittyvän ja kasvavan markkinan”, ThermiSolin toimitusjohtaja Urpo J. Salminen  toteaa.

Muovieristeiden valmistaja ThermiSol Oy on myynyt Ruotsissa ja Tanskassa toimivat tytäryhtiönsä norjalaiselle Bewi-konsernille. Kaupan myötä ThermiSol keskittyy muovieriste- ja elementtiliiketoimintaan Suomessa. ”Kauppa antaa meille mahdollisuuden keskittää kehitystoimenpiteet ja investoinnit Suomeen, jossa muovieristeet tarjoavat meille lähivuosina nopeasti kehittyvän ja kasvavan markkinan”, ThermiSolin toimitusjohtaja Urpo J. Salminen  toteaa.

”Oli helppo päätös myydä Skandinavian yhtiöt ostajalle, joka halusi omistukseensa molemmat yhtiöt ja niiden henkilöstön”, Salminen sanoo.

ThermiSol valmistaa eristeitä neljällä paikkakunnalla Suomessa: Sastamalassa, Nurmijärvellä, Vimpelissä ja Rovaniemellä. Sastamalassa sijaitsee myös yrityksen pääkonttori.

ThermiSol on vuonna 1962 perustettu EPS:n (expanded polystyrene) ja XPS:n (extruded polystyrene) valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Vuodesta 2009 alkaen ThermiSolin tuotevalikoimaan ovat kuuluneet myös Platina- ja Titan-eristeet. Vuonna 2011 ThermiSol Oy:n liikevaihto Suomessa oli 38 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin 99.

ThermiSolin toimiva johto omistaa yhtiön enemmistön. Johto osti yhtiön enemmistön irlantilaiselta Kingspan-konsernilta keväällä 2011.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “ThermiSol myi Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiönsä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat