Sponda päätti 221 miljoonan euron osakeannista

Kiinteistösijoitusyhtiö Spondan hallitus päätti 29. helmikuuta ylimääräisen yhtiökokouksen antaman valtuutuksen nojalla 220,8 miljoonan euron merkintäetuoikeusannin toteuttamisesta. Sponda aikoo käyttää annista saatavat nettovarat Forumin kiinteistöjen hankintaa varten otetun bridge-lainan osittaiseen takaisinmaksuun.

Kiinteistösijoitusyhtiö Spondan hallitus päätti 29. helmikuuta ylimääräisen yhtiökokouksen antaman valtuutuksen nojalla 220,8 miljoonan euron merkintäetuoikeusannin toteuttamisesta. Sponda aikoo käyttää annista saatavat nettovarat Forumin kiinteistöjen hankintaa varten otetun bridge-lainan osittaiseen takaisinmaksuun.

Sponda tarjoaa yhtiön osakkeenomistajille oikeuden merkitä osakeannissa enintään noin 56,6 miljoonaa uutta osaketta. Annissa tarjottavat osakkeet vastaavat enintään noin 20,0 prosenttia kaikista yhtiön osakkeista ja niiden tuottamista äänistä ennen antia ja noin 16,7 prosenttia annin jälkeen.

Tarjottavien osakkeiden merkintähinta on 3,90 euroa osakkeelta. Spondan osakkeella käytiin maanantaina 29. helmikuuta kello 16.25 kauppaa Helsingin pörssissä kurssiin 3,80 euroa.

Spondan osakkeiden merkintäaika alkaa 7. maaliskuuta ja päättyy 23. maaliskuuta.

Forum Fastighets Kb on sitoutunut merkitsemään osakeannissa mahdollisesti merkitsemättä jäävät osakkeet.

Sponda sai maanantaina 29. helmikuuta päätökseen Forum-korttelin kiinteistöjen oston Forum Fastighetsilta ja Föreningen Konstsamfundetilta. Kohteiden yhteenlaskettu, käteisellä maksettava velaton kauppahinta on noin 576 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sponda päätti 221 miljoonan euron osakeannista”

Vastaa