Sweco kouluttaa projektijohtajia trainee-ohjelmalla – ”Yhä enemmän tarvitaan ihmisten johtamisen taitoa”

Suunnittelu- ja konsulttitalo Sweco rantautti Ruotsin koulutusmallin myös Suomeen. Yhtiö on kouluttanut vuoden alusta lähtien ohjelmalla nuoria tekniikan alan insinöörejä esimiestehtäviin.

Milla Mattila (vas.) työskentelee Swecolla sisäilma-asiantuntijana muun muassa korjausrakennushankkeissa. Saijariina Kuokkanen on projekti-insinöörinä kiinteistö- ja infrarakentamishankkeissa. Kuva: Liisa Takala.
Oman osaamisen kehittämisestä ja päivittämisestä sekä tarjolla olevista urapoluista on tullut viime vuosina entistä tärkeämpi rekrytointivaltti myös rakennus- ja suunnittelualan yrityksille. Palkka ja passelit työtehtävät painavat toki edelleen hakijoiden puntarissa, mutta varsinkin nuorempi osaajapolvi on valmis ottamaan vastuuta heti alusta alkaen ja etenemään urallaan entistä määrätietoisemmin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sweco kouluttaa projektijohtajia trainee-ohjelmalla – ”Yhä enemmän tarvitaan ihmisten johtamisen taitoa””