Loiston korkealla työmaalla turvallisuus on keskeistä: Pudottaa ei saa – eikä pudota

Korkeus lisää työn vaarallisuutta selvästi. SRV:n Loiston työmaalla turvaohjeita on noudatettava. Turvallisuuspäällikkö Jari Korpisaari sanoo, että ensin sanotaan kivasti, sitten kovasti ja tarvittaessa seuraavaksi hyvästi.

Loiston työmaalla paitsi korkeus myös keli tuo oman turvallisuusriskinsä. Lumi lisää liukastumisvaaraa. Turvallisuuden takaamiseksi kovalla tuulella esimerkiksi julkisivuelementtejä tai muita tuulikuormaa ottavia esineitä ei nosteta. (Kuva: Liisa Takala)
Tässä on hyvin estetty liukkautta”, SRV:n turvallisuuspäällikkö Jari Korpisaari sanoo ja viittaa jarruralleihin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Loiston korkealla työmaalla turvallisuus on keskeistä: Pudottaa ei saa – eikä pudota”

Viimeisimmät näkökulmat