Consoliksen pääjohtaja vaihtuu

Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja Consolis-konsernin hallintoneuvosto on nimittänyt Mikael Stöhrin konsernin pääjohtajaksi. Nimitys astuu voimaan vuoden 2020 kolmannella vuosineljänneksellä.

Mikael Stöhr. Kuva:Peter Knutsson

Tällä hetkellä Pohjoismaissa kiinteistöjen hallintapalvelujen tarjoaja Coor Service Managementin toimitusjohtajana toimivalla Stöhrillä on vahva kansainvälinen kokemus yritysten johtamisesta ja muutosjohtamisesta eri toimialoilla.

”Odotamme Mikael Stöhrin liittyvän konsernimme johtoon ja ohjaamaan Consolista konsernin seuraavassa kansainvälisen kasvun vaiheessa. Haluan kiittää myös pääjohtaja Nicolas Yatzimirskyä hänen jatkaessaan konsernin hallintoneuvoston puheenjohtajana (”President”)”, Consolis-konsernin hallintoneuvoston jäsen ja Bain Capital Private Equity:n toimitusjohtaja Matthias Boyer Chammard sanoo konsernin tiedotteessa.

”Consolis on kehittänyt ennennäkemättömän asiantuntemuksen betonielementtirakentamisen ratkaisuista, vahvistanut asemaansa Euroopassa ja sen ulkopuolella. Olen innoissani siitä, että voin liittyä konserniin ja ohjata sen päteviä tiimejä ja sen liiketoimintaa koronaviruksen (Covid-19) takia muuttuvassa liiketoimintaympäristössä, jossa jokainen konsernin divisioona voi tarjota sekä pitkälle suunniteltuja että kestäviä rakennusratkaisuja”, sanoo Mikael Stöhr.

”Olen erityisen iloinen siitä, että Mikael Stöhr liittyy ryhmäämme ajaakseen liiketoimintojamme kohti uusia tavoitteita ja päämääriä niin asunto-, toimitila- kuin infrarakentamisen markkinoilla”, toteaa pääjohtaja Nicolas Yatzimirsky.

Ennen siirtymistään Consoliksen palvelukseen Stöhr on toiminut Coorin toimitusjohtajana vuodesta 2013. Hän jatkaa myös Ambea-yhtiön, joka on Pohjoismaisen hoitopalvelujen tarjoaja, hallituksen jäsenenä.

Stöhr on toiminut toimitusjohtajana kansainvälisessä ympäristössä viimeiset 15 vuotta. Ennen Cooria hän työskenteli Green Cargossa ja AxIndustriesissa. Lisäksi hän on työskennellyt johtajana Axel Johnson International, kauppakomissaarina Ruotsin kauppaneuvostossa Venäjällä, konsulttina McKinseyssä ja lakimiehenä Mannheimer Swartlingissa.

Vuonna 1970 syntynyt Stöhr on valmistunut oikeustieteellisestä ja liiketaloudellisesta tiedekunnasta Lundin yliopistosta, Ruotsista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consoliksen pääjohtaja vaihtuu”

Jätä kommentti