Fidelix laajentaa osaamistaan yrityskaupalla

Rakennusautomaatioon ja sisäolojen hallintaan erikoistunut Fidelix on 2020 ostanut kaikki Säätölaitehuollon osakkeet.

Kuvituskuva. NCC:n talotekniikka-asiantuntija Jukka Isotalo näyttää missä tekniikkakäytävään asennettu äly-säädinboksi sijaitsee. Vasemmalla Fidelixin varatoimitusjohtaja Jussi Rantanen, keskellä työpäällikkö Jaakko Hakala. (Kuva: Jussi Helttunen)

Säätölaitehuolto tarjoaa taloteknisiä palveluita asuinkiinteistöihin pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on lähes 50 vuoden kokemus asuinrakennusten omistajien ja kiinteistöhuollon parissa.

”Olemme tehneet yhteistyötä Fidelixin kanssa melkein kaksi vuosikymmentä ja olemme innoissamme saadessamme tämän tilaisuuden olla osa Fidelixiä. Uskomme, että Fidelix voi laajentaa tarjontaamme asuinrakennusten omistajille”, Säätölaitehuollon toimitusjohtaja Tomi Silvonen kertoo.

Fidelix-konsernin liikevaihto on noin 52 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 350 henkilöä.

”Säätölaitehuollon ja Fidelixin osaamiset täydentävät ja vahvistavat toisiaan palvelemaan entistä paremmin asuinrakennusten omistajia ja kiinteistönhuoltoa. Olemme yhdessä entistä vahvempia parantamaan sisäilmastoa ja säästämään energiaa asuinrakennuksissa”, Fidelixin toimitusjohtaja Tero Kosunen sanoo yrityskauppatiedotteessa.

Säätölaitehuolto työllistää noin noin 50 talotekniikka-alan asiantuntijaa. Yritys on perustettu vuonna 1972 ja sen perusti Jorma Salakka, joka toimi yrittäjänä vuosina 1972-2020.

 

 

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fidelix laajentaa osaamistaan yrityskaupalla”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat