Hallinto-oikeus kumosi Raide-Jokerin rakentamisesta tehdyn valituksen

Päätöksestä voidaan valittaa korkeimpaan hallinto-oikeuteen, jos se antaa valitusluvan.

Havainnekuva Raide-Jokerista.

Helsingin hallinto-oikeus on kumonnut Raide-Jokerin rakentamiseen Patterimäen puistossa liittyvän valituksen. Hallinto-oikeuden päätöksen mukaan edellytykset poikkeamaluvan myöntämiselle liito-oravan suojelusta ovat täyttyneet, eikä ely-keskuksen päätöstä ole syytä muuttaa.

Ely-keskus antoi heinäkuussa Helsingin kaupunkiympäristön toimialalle luvan poiketa liito-oravan suojelusta Patterimäen puistossa. Pajamäki-seura ja Pro Luonto ry tekivät valituksen päätöksestä hallinto-oikeuteen. Hallinto-oikeuden päätöksestä voi valittaa korkeimpaan hallinto-oikeuteen, jos se antaa valitusluvan.

Rakennustyöt puistossa piti aloittaa alun perin toukokuussa 2019. Nyt aiottu aloitusaika on alkuvuonna 2021. Puiston alle tuleva kalliotunneli on louhittu Arinatien hiekkasiilon kautta suuaukkoja lukuun ottamatta valmiiksi, millä on pyritty minimoimaan vaikutuksia käyttöönoton aikatauluun.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hallinto-oikeus kumosi Raide-Jokerin rakentamisesta tehdyn valituksen”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat