Tampere noussut puurakentamisen pääkaupungiksi – ”Jos pienikin rakennusosa voidaan korvata puulla, Tampere suhtautuu siihen erittäin myönteisesti”

Rakennuslupien myöntämisessä Tampere on jopa edellä itselleen asettamaansa tavoiteaikataulua puukerrostalojen osuudessa koko kerrostalorakentamisesta. Etenkin Toasilla on useita puukerrostalohankkeita.

Kuva: Petri Kivinen
Tampereella päättyi vuodenvaihteessa monivuotinen puurakentamisen edistämisohjelma. Asian edistäminen kaupungissa ei silti siihen loppunut, sillä esimerkiksi hiilineutraalin Tampereen tiekartassa viitataan puurakentamisen edistämiseen. Myös koko Pirkanmaan osalta pyörii tämän vuoden loppuun puukerrostalorakentamisen kasvuun tähtäävä ohjelma.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tampere noussut puurakentamisen pääkaupungiksi – ”Jos pienikin rakennusosa voidaan korvata puulla, Tampere suhtautuu siihen erittäin myönteisesti””

Viimeisimmät näkökulmat