Kokeile kuukausi maksutta

YIT aloittaa vähähiilisten ontelolaattojen käytön

YIT aloittaa vähähiilisten ontelolaattojen käytön pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan yksiköiden asuntotuotannossa.

Parma consolis vähähiilinen ontelolaatta
Kuvituskuva. Ontelolaatta Parma Consoliksen tehtaalla. Kuva: Parma Consolis

YIT:n ja Consolis Parma ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka koskee ala-, väli- ja yläpohjarakenteissa käytettävien ontelolaattojen vaihtamista vähähiilisiksi YIT:n asuntotuotannossa. Sopimuksen mukaan Parma aloittaa uusien laattojen toimitukset YIT:n käynnistyviin asuntokohteisiin jo marraskuussa 2022.

Vähähiiliset ontelolaatat ovat YIT:n ja Consolis Parman yhteisen tuotekehityksen tulosta. Viime vuonna Vantaalle toimitettiin maailman ensimmäiset vähähiiliset ontelolaatat ja niitä käytettiin pilottikohteena olleessa asunto-osakeyhtiö Vantaan Mekaanikossa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT aloittaa vähähiilisten ontelolaattojen käytön”

Viimeisimmät näkökulmat