Elementtisuunnittelija

Parma Oy
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2021 Hae viimeistään 8.9.2021

Haemme nyt elementtisuunnittelun tiimiin Sinua motivoitunut ja oppimishaluinen

ELEMENTTISUUNNITTELIJA

Vastaat rakennushankkeiden betonielementtien suunnittelusta asuin-, toimitila- ja infrarakentamisen kohteissa. Osallistut myös ratkaisujen kehittämiseen yhdessä myyntitiimimme ja asiakkaidemme kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Voit olla työurasi alkutaipaleella, sillä meillä saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja tarvittavan koulutuksen. Muutaman vuoden kokemus elementtisuunnittelun tehtävistä työssä tai opiskeluihin liittyvän harjoittelun kautta on toki eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa työskentelyotetta ja projekteissa toimiessasi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan betonirakentamisen huippuammattilaisten joukosta. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja ajankohtaisessa tehtäväkentässä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa alan parhaaksi osaajaksi. Käytössäsi on modernit 3D-mallintamisen ohjelmistot. Organisaatiomme ja tuotesuunnittelutiimimme tarjoavat vahvan tuen työssä menestymiseksi. Voit kehittää ammattitaitoasi osaavan organisaatiomme tuella toimialan johtavan toimijan palveluksessa ja saat näköalapaikan kansainvälisessä konsernissa.

Työpisteesi sijaitsee valintasi mukaan Kangasalan, Kotkan, Nummelan tai Hyrylän toimipisteessämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Pasi Salmela, puh. 020 577 5161 ja yhteistyökumppanimme HRS Advisors Pia Paavilainen, puh. 050 305 9217. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.9.2021 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi. Kerro hakemuksessasi miltä paikkakunnalta ensisijaisesti haet työtä.

Hakua edistetään jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi pian!

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi