Hankintapäällikkö

NCC
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 15.11.2021 Hae viimeistään 28.11.2021

Etsimme korjausrakentamisen toimialallemme hankintapäällikköä ja hankintatiimin vetäjää. Jos olet jo kokenut hankintapäällikkö ja haluaisit oppia uutta työskentelemällä korjausrakentamisen parissa mielenkiintoisissa projekteissa, tai jos haluat kerryttää taitojasi esimiehenä hankintaosaamisen lisäksi, tämä voi olla sinulle!

NCC:n korjausrakentamisen toimialalla tarjoamme asiakkaillemme apua monimutkaistenkin hankkeiden ratkaisijana. Työskentelemme laaja-alaisesti erilaisten hankkeiden parissa pääkaupunkiseudulla. Esimerkkeinä valmistuneista kohteistamme voidaan mainita Scandic Grand Central Hotelli-konversio ja Merikasarmin peruskorjaus. Parhaillaan työskentelemme mm. Kulma21 hankkeen parissa.

Hankintapäällikkönä teet operatiivista hankintatyötä ja lisäksi johdat korjausrakentamisen projektihankintaa toimien kokeneen kolmen henkilön tiimin esimiehenä. Vastuullasi on, että projektien hankinnat tulevat tehtyä ammattitaitoisesti, aikataulun ja tavoitekustannusten mukaisesti NCC:n toimintajärjestelmää ja hankintastrategiaa noudattaen. Tiiminvetäjänä vastaat hankinnan resurssien tehokkaasta käytöstä, uusien henkilöiden perehdytyksestä ja osaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä. Teet tiivistä yhteistyötä työmaaorganisaation, laskennan ja suunnittelunohjauksen sekä NCC:n keskitetyn hankinnan kategoriahankkijoiden kanssa, osallistuen myös hankintatoimen kehitystyöhön. Kuulut myös toimialan johtoryhmään.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta löytyvän kokemusta joko työmaatehtävistä (esim. työmaainsinööri, vastaava mestari tai työpäällikkö) tai hankintainsinöörin tehtävistä. Soveltuva rakennusalan koulutus tai esim. kaupallinen koulutus yhdistettynä vahvaan rakennusalan kokemukseen on edellytys menestymiselle ja viihtymiselle tehtävässä. Esimiestehtävistä et tarvitse välttämättä aikaisempaa kokemusta – tässä on loistava mahdollisuus päästä aloittamaan esimiespolkua työurallasi. Tärkeintä on, että olet valmis oppimaan ja haluat johtaa tiimiä valmentavalla ja motivoivalla otteella yhteisen onnistumisen varmistamiseksi. Työtavoiltasi olet tavoitteellinen ja pitkäjänteinen, olet tottunut toimimaan erilaisten sidosryhmien kanssa menestyksekkäästi.

Hankintaosaamisen lisäksi rakennus- ja tuotantotekniikan tuntemus on tehtävässä tärkeää, sisältäen kustannusrakenteen ymmärtämisen. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten toivomme että pystyt sujuvan suomen kielen lisäksi toimimaan myös englannin kielellä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osaamisen kehittämiselle ja syventämiselle korjausrakentamisen, hankinnan ja esimiestyön parissa. NCC:n korjausrakentamisen toimialalla on käynnissä monia toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja, ja hankintapäällikkönä olet keskeisessä roolissa projektien suunnittelu- ja toteutusvaiheessa. NCC:llä työskentelyämme ohjaavat arvomme rehellisyys, kunnioitus ja luottamus. Pyrimme työn ja vapaa-ajan terveelliseen tasapainoon ja tuemme hyvinvointia mm. Kunnonrakentajat -liikuntakerhon sekä muiden hyvinvointia tukevien hankkeiden kautta. Hankintapäälliköillä on hyvin vahva verkosto NCC:llä, kollegaverkoston tukea ja sparrausta saa aina.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään hankintajohtaja Esa Ojanperä, p. 0500 522 852 tai Jarkko Heinonen, p. 040 660 4051.

Jos kiinnostuit, haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.11. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan. Tule mukaan rakentamaan kanssamme!

Tutustu NCC:hen työnantajana urasivultammeblogeistamme, lue lisää projekteistamme

Koe tunnelmia NCC:llä työskentelystä videolta

Hae tehtävää >

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi