LVIA-projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 15.5.2019 Hae viimeistään 31.5.2019

Hyvinkään kaupungin tilapalvelut hakee

LVIA-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Onko sinulla LVIA-alan tarvittava koulutus ja sopivasti työkokemusta sekä aktiivinen, asiakassuuntautunut ote työntekoon? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen
LVIA-projektipäällikköä Hyvinkään kaupungin tilapalveluyksikköön. Tehtävä on monipuolinen ja tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia!

LVIA-projektipäällikön toimi sijoittuu tekniikan ja ympäristön toimialalle tilapalveluyksikköön. Yksikössä työskentelee 12 henkilöä. Tilapalvelu vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien rakennusten ja toimitilojen hallinnoinnista, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrauksesta. Hallinnoitava tilakanta on laajuudeltaan noin 220 000 krsm2. Talonrakennuksen investoinnit ovat vuosittain keskimäärin 15 milj. €.

Tehtäviisi kuuluvat LVIA -järjestelmien peruskorjausten ja uudiskohteiden rakennuttaminen sekä muutos- ja perusparannustarpeiden selvittäminen ja ohjelmointi. Työtehtävässä on tulevaisuudessa mahdollisuus kasvaa myös esimiestehtäviin. Vastuusi kattaa hankkeiden koko keston, tarveselvitysten ja hankesuunnittelun ohjauksesta takuutarkastusten teettämiseen. Apunasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet valvojat sekä koko yksikön tuki.

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa vastaava koulutus. Vahva projektiosaaminen sekä taito toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Arvostamme aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa. Kokemus sisäilma-asioista ja rakennusterveyteen liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lvia-projektipaallikko-232749/?r=1 pe 31.5. klo 15 mennessä. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat
tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen p. 040 829 1625
ja kiinteistöjohtaja Mikko Silvast p. 040 661 3744.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi