Projektipäällikkö rakennuttamispalveluihin

Päivämäärät Julkaistu 4.10.2019 Hae viimeistään 13.10.2019

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama inhouse-yhtiö, joka on aloittanut toimintansa vuoden 2018 alussa. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö, ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä. 

Haemme  PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ  toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen rakennuttamispalveluihin Helsinkiin. Rakennuttamispalvelut vastaa Helsingin yliopiston kiinteistöjen investointihankkeiden rakennuttamisesta.

Mitä työtehtävään kuuluu? 

Projektipäällikkönä vastaat Helsingin yliopiston peruskorjaushankkeiden rakennuttamisesta hankkeen valmisteluvaiheesta takuuvaiheen loppuun. Toimit tilaajan edunvalvojana, ja vastaat hankkeen operatiivisesta johtamisesta ja rakennuttamisen organisoinnista.

Työssäsi pääset toteuttamaan monipuolisia rakennushankkeita kehitysmyönteisessä organisaatiossa ja Helsingin yliopiston ainutlaatuisessa kiinteistökannassa. Kiinteistökantaan kuuluu monenlaisia rakennuksia historiallisista arvorakennuksista erityiskiinteistöihin, mikä tekee tehtävästä erityisen mielenkiintoisen.

Tarjoamme monipuolisen työn kehitysmyönteisessä työyhteisössämme, ja hankemenettelyiden kehittäminen tarjoaa jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia.

Mitä sinulta odotamme? 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta ja näyttöä rakennushankkeiden johtamisesta. Arvostamme julkisen hankinnan osaamista sekä projektinjohto- ja yhteisvastuumuotojen hallintaa.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joita tarvitaan muiden hankeosapuolten kanssa työskenneltäessä. Projektipäällikkönä pystyt toimimaan itsenäisesti ja hallitsemaan projektit kokonaisuuksina sekä sitoutumaan tavoitteisiin ja vastaamaan niiden toteutumisesta.

Testaa klikkaamalla tästä voisitko olla uusi projektipäällikkömme?

Kiinnostuitko? 

Jätä hakemus palkkatoivomuksineen 13.10.2019 mennessä.

Työ alkaa sopimuksen mahdollisiman pian syksyn aikana. Työpiste sijaitsee Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä rakennuttamispalvelujohtaja Henri Jyrkkäranta, puh. 045 127 4523.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi