Suunnittelupäällikkö

Nokian kaupunki
Sijainti Nokia
Päivämäärät Julkaistu 20.1.2021 Hae viimeistään 8.2.2021

Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluissa infrapalveluiden tulosalueella on uudelleen haettavana suunnittelupäällikön vakituinen virka.

Suunnittelupäällikkö toimii kunnallisteknisen suunnittelun tulosyksikön (KT-suunnittelu) esimiehenä. Suunnittelupäällikkö osallistuu myös aktiivisesti yksikön käytännön työhön. KT-suunnitteluyksikkö vastaa mm. infrapalveluiden rakennushankkeiden ja -urakoiden valmistelusta, urakkakilpailutusten toteutuksesta ja projektien valvonnasta, laatii katujen ja yleisten alueiden suunnitelmia sekä tilaa ja ohjaa konsultointityötä. Suunnittelupäällikkö toimii infrapalveluiden tulosalueen johtajan sijaisena.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva insinöörin (AMK) tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta kilpailuttamisesta ja projektien hallinnoinnista. Eduksi hakijalle katsotaan julkisten hankintojen ilmoituskanavan (Hilma) sekä Cloudia -hankintajärjestelmän käyttökokemus.

Lisäksi odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, laajojen kokonaisuuksien hallintaa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämislähtöistä ajattelutapaa ja asiakaslähtöisyyttä.

Virka täytetään 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Virkaan sovelletaan 6 kk koeaikaa. Virkaan valitun on ennen tehtävässä aloittamistaan esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 8.2.2021 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi Hae tästä >

Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan haussa ilman eri hakemusta.

Lisätietoja:
http://www.nokiankaupunki.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi