Suunnittelupäällikkö/-johtaja

Lehto Group Oyj
Sijainti Kempele, Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 15.9.2020 Hae viimeistään 31.10.2020

Nyt haemme suunnittelupäällikköä/-johtajaa Toimitlat-palvelualueellemme. Yksikkömme rakentaa toimisto- ja yritystiloja, hotelleja, kouluja, teollisia tuotantotiloja, kauppakeskuksia ja liikerakennuksia sekä logistiikka- ja varastokeskuksia, pieniä ja suuria ympäri Suomen. Työpisteesi voi sijaita joko Kempeleessä (karttalinkki) tai Vantaalla (karttalinkki)

Suunnittelupäällikkönä/-johtajana vastaat, että projektilla on kokonaistaloudelliset ja sopimuksen mukaiset suunnitteluratkaisut sekä laadullisesti riittävät suunnitelmat oikeaan aikaan sekä hankinnassa että työmaalla. Johdat suunnittelua ja varmistat, että suunnittelukumppaneillamme on optimaaliset resurssit tehdä työtään. Vastaat myös suunnitelmadokumenttien ja -tiedostojen hallinnasta sekä niiden jakelusta.

Jotakin meistä?
Meillä Toimitilat-palvelualueella toimii suunnittelun johtamisen ja ohjaamisen tiimi, johon nyt etsimme täydennykseksi sinua. Tiimistämme löytyy niin rakenne-, arkkitehti- kuin LVIA- ja sähköalan ammattilaisia sinun tueksesi eri hankkeisiin. Suunnittelutyötä meille tekevät niin talon omat suunnittelijat kuin vakiintuneet yhteistyökumppanimme.

Ei kahta samanlaista päivää
Tämän työn ytimessä ovat vaihtelevat ja mielenkiintoiset projektit. Työsi on sopivassa määrin sekä itsenäistä tekemistä että tiimityötä. Työaika on liukuva arkisin klo 7- 18 välillä ja töitä on mahdollista tehdä satunnaisesti myös etänä.
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja voit aloittaa uudessa tehtävässäsi heti kun sinulle sopii.

Mitä odotamme sinulta?
Olet itseohjautuva ammattilainen ja osaat suunnitella omaa työtäsi, jotta suunnittelutyöt sujuvat jouhevasti. Sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot ja osaat neuvotella tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Toivoisimme sinulta lisäksi:
– rakennusalan koulutusta (RI/DI)
– vankkaa suunnittelukokemusta mieluiten toimitilakohteista ja/tai KVR- tai projektinjohtohankkeista
– sujuvaa tietoteknistä osaamista ja ennakkoluulotonta asennetta uuden oppimiseen
– aiempi suunnittelunjohtamisen kokemus ja/tai työmaakokemus on eduksesi

Haluatko kuulla lisää?
Lisätietoja tehtävästä antaa tekninenjohtaja Jussi Tolonen, jussi.tolonen@lehto.fi tai puhelimitse, p. 050 573 3542.
Voit hakea tehtävää täyttämällä oheisen lyhyen hakulomakkeen, kuitenkin viimeistään 31.10.2020 mennessä. Kerro meille vapaamuotoisesti millaisia projekteja olet viimeiseksi tehnyt, liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Haku alkaa 14. syyskuuta 2020 ja päättyy 31. lokakuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi