Kokeile kuukausi maksutta

Tuotantoinsinöörejä (toimitilarakentaminen)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 21.9.2022 Hae viimeistään 9.10.2022

Haemme tuotannon suunnittelusta ja kustannushallinnasta kiinnostuneita tuotantoinsinöörejä pääkaupunkiseudun toimitilarakentamiskohteille

Etelä-Suomen toimitilarakentamisyksikössä oIemme mukana monessa aikamme kiinnostavimmista hankkeista, kuten uudistamassa Uuden Ylioppilastalon, Hansatalon ja Hotelli Seurahuoneen luksushotelliksi, toteuttamassa kultturihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon perusparannuksen ja rakentamassa Ruskeasuolle raitiovaunu- ja bussivarikon.

Tuotantoinsinöörinä huolehdit työmaan etenemisestä vastaavan työnjohtajan, työpäällikön ja muun työmaaorganisaation kanssa.

Tuotannon suunnitteluun painottuvassa tehtävässä pääset lisäksi toimimaan linkkinä hankinnan, tuotannon ja suunnittelunohjauksen välissä ja olet tärkeässä roolissa työmaan sisäisen tiedonkulun koordinoinnissa. Valmistelet monipuolisia monipuolisia materiaali- ja työvoimahankintoja, täsmennät urakkarajoja ja teet tietomallipohjaista määrälaskentaa. Osallistut kustannusvalvontaan, suunnittelupalavereihin ja aikatauluttamiseen. Valmistelet aineistoja sekä tarkistat lisä- ja muutostyötarjouksia. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä ja vastaat erilaisten dokumenttien hallinnasta

Kustannushallintaan painottuvassa tehtävässä puolestaan seuraat, raportoit ja ennustat kustannuksia osana projektitiimiä. Toimit linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä: huomioit esimerkiksi hankintapaketit osaksi hankkeen kustannusennustetta ja suunnitelmamuutosten tullen lasket ja hinnoittelet niihin liittyvän työn ja materiaalit. Seuraat ja valvot kustannuksia yhdessä työnjohdon ja aluevastaavan kanssa sekä ylläpidät loppukustannusennustetta ja kassavirtalaskelmaa. Tuot talouden näkökulman esiin eri tilanteissa: osallistut suunnittelu- ja toteutuspalavereihin, arvioit suunnitelmia ja valmistelet erilaisia aineistoja projektitiimin työn tueksi. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä ja vastaat erilaisten dokumenttien hallinnasta.

Älä kuitenkaan jätä hakematta, vaikka nämä saappaat tuntuisivat vielä liian isoilta – työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtävä edellyttää läsnäoloa työmaalla ja ensisijainen työskentelypaikkasi onkin työmaa.

Työpäällikkö Patrik Porkka (p. 040 136 7889, patrik.porkka@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • tarkkaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aikataulusuunnittelun, suunnittelunohjauksen ja kustannushallinnan ymmärrystä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari, -insinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalan toimihenkilötehtävistä

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi