Vastaava työnjohtaja

JVR-Rakenne Oy
Sijainti Kuopio, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 15.5.2020 Hae viimeistään 15.6.2020

 

Onko sinulla vihreä sydän? Koetko intohimoa ekologista puurakentamista kohtaan? Jos vastasit kyllä, niin tule töihin kasvavan yrityksemme palvelukseen!

OLETKO SINÄ MEIDÄN UUSI VASTAAVA TYÖNJOHTAJA
TAMPEREELLE JA KUOPIOON?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseemme kahta kokenutta vastaavaa työnjohtajaa, jolta löytyy tarkkuutta, asennetta sekä intohimoa kehittää tulevaisuuden puurakentamista. Toisen henkilön työmaa sijaitsee Tampereella ja toisen Kuopiossa. Metsien ja pienten järvien ympäröimässä Tampereen Vuoreksen kohteessa rakennetaan kaksi 4-kerroksista taloa, joihin valmistuu yhteensä 60 asuntoa. Toinen henkilö saa vastatakseen Kuopion ihastuttavassa Saaristokaupungissa kaksi 4-kerroksista taloa, joihin valmistuu yhteensä 48 asuntoa.

Tärkein työtehtäväsi on työmaan laadun, aikataulun ja kustannusten hallinta.
Sen lisäksi pääset mukaan tulevien hankkeiden suunnitteluun ja yrityksen toiminnan kehittämiseen. Puukerrostalorakentaminen on voimakkaassa myötätuulessa, joten haemme pitkäaikaista työntekijää. Tarkoituksenamme on rakentaa Pirkanmaalle ja Kuopioon oma tuotantotiimi, jonka yksi tärkeä lenkki olisit juuri sinä.

Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja pieteetillä. Sinulta löytyvät lisäksi alan tutkintovaatimukset ja muut nykypäivän työelämälle tyypilliset ominaisuudet kuten sosiaaliset taidot ja ATK-osaaminen. Reipas ja oma-aloitteinen asenne ovat tyypillistä yrityksellemme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen puukerrostalorakentamisen edelläkävijäyrityksessä. Tukenasi ovat alan rautainen tiimi moniosaajineen.
JVR:lle ominaista on ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen ja hyvä yhteishenki.

Lisätietoja tehtävästä antaa JVR-Rakenne Oy:n HR- ja markkinointijohtaja Janne Äijänen, p. 045 1184030 tai janne.aijanen@jvr-rakenne.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV meidän joukkueeseen palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.6.2020 mennessä osoitteeseen janne.aijanen@jvr-rakenne.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi