FCG Finnish Consulting Group Oy on saanut jatkosopimuksen infra- ja geosuunnittelusta liikemies Harry Harkimon Sipoonranta-hankkeeseen. Runsaasti julkisuutta saanut asuinalue rakennetaan pehmeälle maapohjalle. Laaja-alainen suunnittelukokonaisuus sisältää muun muassa tutkimukset, suunnittelun, lupahakemukset ja valvonnan. Hankkeen infra- ja geosuunnittelu jatkuu vuoden 2010 loppuun. FCG:n Sipoonrannan suunnittelusopimusten yhteisarvo nousee yli 0,5 miljoonaan euroon.

FCG:lle uusi suunnittelusopimus Harkimon Sipoonranta-projektista

FCG Finnish Consulting Group Oy on saanut jatkosopimuksen infra- ja geosuunnittelusta liikemies Harry Harkimon Sipoonranta-hankkeeseen. Runsaasti julkisuutta saanut asuinalue rakennetaan pehmeälle maapohjalle. Laaja-alainen suunnittelukokonaisuus sisältää muun muassa tutkimukset, suunnittelun, lupahakemukset ja valvonnan. Hankkeen infra- ja geosuunnittelu jatkuu vuoden 2010 loppuun. FCG:n Sipoonrannan suunnittelusopimusten yhteisarvo nousee yli 0,5 miljoonaan euroon.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tutkimukset käsittävät muun muassa täydentävät pohjatutkimukset, pilaantuneen maan tutkimukset, vesialueen luotaukset ja sedimenttitutkimukset, saven stabiloitavuustutkimukset, sekä vanhan laiturin kuntoselvityksen.

Suunnittelu sisältää yleis- ja toteutussuunnitteluvaiheessa koko alueen geo-, pohjarakenne-, vesihuolto-, katu- ja liikennöintisuunnittelun. Siihen kuuluvat muun muassa kellareiden tulvasuojausrakenteet, laiturit ja rantarakenteet, ruoppaukset, pilaantuneiden maiden käsittely, tulvareitit, länsialueen katujen ja vesihuollon toteutussuunnitelmat sekä talojen pohjarakennussuunnitelmat.

Lupahakemuksia tehdään vesialueiden täyttö-, maisematyö- ja toimenpidelupia varten sekä ympäristölupaa hyötykäyttöä ja työnaikaisia toimenpiteitä varten.

Valvonta kattaa maa-, pohjarakennus- ja laituritöiden, pilaantuneiden maiden ja vesialueiden kunnostuksen työmaavalvonnan sekä maarakennustöiden kustannusohjauksen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “FCG:lle uusi suunnittelusopimus Harkimon Sipoonranta-projektista”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi