Kokeile kuukausi maksutta

Conficap laajensi yrityskampus Jujua neljännellä toimistokiinteistöllä

Conficap oy on ostanut Pegasos Real Estate ky:ltä toimistokiinteistön Helsingin Pitäjänmäeltä.

Ostettu Kiinteistö oy Hiomotie 6 sijaitsee Pitäjänmäen yritysalueella, jossa Conficap omistaa jo entuudestaan kolme toimistotaloa osoitteissa Hiomotie 8, Takomotie 8 ja Kornetintie 3. Kiinteistöt muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, yrityskampus Jujun. Nyt tehdyn kaupan jälkeen kampuksen vuokrattava pinta-ala on yli 40000 neliömetriä, mikä mahdollistaa laajojen palvelujen tarjoamisen kaikille vuokralaisille.

”Jujuun on tulossa aulapalvelujen, ravintoloiden ja kokouskeskuksen lisäksi uudenlaisia palveluita, joiden lanseerausaikataulusta kerromme syksyn aikana tarkemmin. Olemme parhaillaan uudistamassa aiemmin hankkimiamme kiinteistöjä, ja nyt meille tarjoutui mahdollisuus hankkia niiden yhteyteen vielä lisää modernia ja hyvässä kunnossa olevaa toimistotilaa”, Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä sanoo tiedotteessa.

Yrityskampus Juju sijaitsee kävelyetäisyydellä Pitäjänmäen ja Valimon juna-asemilta. Tulevan Raide-Jokerin kaksi asemaa sijoittuvat lähimmillään 100 metrin etäisyydelle kiinteistöistä. Talojen yhteydessä on myös poikkeuksellisen runsaasti autopaikkoja.

Viimeisen vuoden aikana Conficap on kasvattanut kiinteistöliiketoimintaansa hankkimalla toimisto- ja logistiikkakiinteistöjä muun muassa Helsingin ydinkeskustasta Vuorikatu 20:stä, Helsingin Pitäjänmäeltä sekä Espoosta ja Vantaalta. Turun seudulla yhtiö on ostanut tunnetut Turun Torinkulman ja Raision Lasikuution kiinteistöt.

Conficap muodostui pari vuotta sitten, kun Toivasten perheen sijoitusyhtiö Onvest jakautui kahteen yhtiöön, Conficapiin ja uuteen Onvestiin.  Conficapin liiketoimintaan lukeutuvat Are-konserni, Onvest Sijoitus ja kiinteistösijoitustoiminta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Conficap laajensi yrityskampus Jujua neljännellä toimistokiinteistöllä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat