Kokeile kuukausi maksutta

Heikkinen Yhtiöt ostaa Ecofloor Finlandin

Lattiapäällyste- ja rakenneurakoitsija Heikkinen Yhtiöt ostaa maakostea- ja pumpputasoiteurakoitsijana toimivan hämeenlinnalaisen Ecofloor Finland oy:n.

Ecofloor Finlandin toimitusjohtaja Tomi Kanto työmaalla hiontahommissa. Kanto ryhtyy vetämään Heikkinen Yhtiöiden maakostea- ja kovabetoniliiketoimintaa.

Ostettava yhtiö toimii Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueilla, ja sen liikevaihto oli viime vuonna 1,6 miljoonaa euroa. Yrityskauppa kasvattaa erityisesti Heikkinen Yhtiöiden maakosteabetoniliiketoimintaa, mutta vahvistaa myös kovabetoniliiketoimintaa ja organisaation palveluvalikoimaa.

Heikkinen Yhtiöt yhdistää maakostea- ja kovabetoniliiketoiminnan yhdeksi liiketoiminta-alueeksi, jota ryhtyy vetämään Ecofloor Finlandin toimitusjohtaja Tomi Kanto. Ecofloor-nimi jää elämään Heikkinen Yhtiöillä maakosteabetonilattian tuotenimenä.

Toimitusjohtaja Jarmo Heikkinen kuvaa kauppaa liiketoiminnallisesti tärkeäksi. ”Ecofloorin hankinnalla haluamme luoda parhaat mahdolliset edellytykset maakosteabetoniliiketoiminnan kasvulle.”

Maakosteabetonin markkinat ovat kasvussa. Maakosteabetonilla on useita etuja perinteiseen märkäbetoniin nähden. Maakosteabetoniin käytetään vähemmän vettä, ja sen betonimassa tuotetaan pienemmällä vesi-sementtisuhteella paikan päällä. Maakosteabetoni myös kuivaa puolet nopeammin perinteiseen märkäbetoniin verrattuna ja on siten pinnoituskuiva aikaisemmin. Maakosteabetoni on lisäksi mittatarkkaa ja kutistuu vähemmän kuin märkäbetoni. Se on muokattavissa heti, eli esimerkiksi lattiakaadot voidaan tehdä heti tasoittamisen jälkeen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heikkinen Yhtiöt ostaa Ecofloor Finlandin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat