Kokeile kuukausi maksutta

Raksystems ostaa Ecorealin

Kovassa kasvuvauhdissa ollut Ecoreal päätyi Raksystems -konserniin.

Janne Rytkönen on saanut Ecorealin hyvään kasvuvauhtiin ja yritys on tehnyt myös kiitettävästi tulosta.
Kuuntele juttu

Asiantuntijakonserni Raksystems Group on ostanut suomalaisen Ecoreal Oy:n osakekannan 7.7.2022 tehdyllä kaupalla. Ecoreal tunnetaan erityisesti energia-, olosuhde-, ympäristö- ja vastuullisuuspalveluiden tarjoajana sekä rakennuttamisen ja konsultoinnin kumppanina.

Vuonna 2016 perustetun Ecorealin tavoitteena on tehdä asiakkaittensa kiinteistöistä hiilineutraaleja käyttäjien hyvinvointi huomioiden. Vuonna 2021 yritys oli mukana 85 energiakatselmuksessa, yli 200 rakennuttamisen konsultointihankkeissa, laati kymmeniä ympäristösertifiointia, hiilijalanjäljen laskentaa ja muita ympäristöpalveluita. Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa Sagax, Julius-Tallberg-kiinteistöt, Ilmarinen, NREP ja Mileway.

”Olemme panostaneet viime vuosina energia-, ympäristö- ja vastuullisuuspalveluidemme kasvattamisen lisäksi yrityksen vahvaan kasvuun. Jotta voimme tarjota henkilöstöllemme yhä mielenkiintoisempia urapolkuja, halusimme jakaa tulevaisuutemme Raksystemsin kanssa”, kertoo Ecorealin toimitusjohtaja Janne Rytkönen.

EcoReal palvelee ammattimaisia kiinteistöomistajia ja -käyttäjiä lähes 60 asiantuntijan voimin kautta maan. Yritys on kasvanut vuosina 2018-2021 huimat 58,7prosenttia vuosittain ja vuoden 2022 liikevaihtoennuste on 14 miljoonaa euroa. Kaupan myötä Raksystems Groupin liikevaihtoennuste vuodelle 2022 nousee 90 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä 680 asiantuntijaan.

”Kauppaneuvotteluiden syvetessä olemme koko Raksystemsin johdon kanssa vaikuttuneet EcoRealin kyvystä yhdistää asiantuntemus ja laadukas tekeminen. Meillä Raksystemsissä on pitkä historia asiantuntijapalveluista, ja arvoissamme vahvana tekijänä on aina ollut tekemisen meininki”, Raksystems Groupin toimitusjohtaja Marko Malmivaara pohtii.

Ecorealin hallituksen puheenjohtaja on alalla hyvin tunnettu vaikuttaja Erkka Valkila.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raksystems ostaa Ecorealin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat