Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n liikevoitto laski – Gryndissä ei ollut yhtään aloitusta Suomessa toisella vuosineljänneksellä

Yhtiön muutosohjelma on edennyt vauhdikkaasti.

Rakennusjätti YIT kertoi tuloksestaan tänään. Kuva: YIT

YIT:n tilauskanta pysyi vakaana toisen vuosineljänneksen aikana. Operatiivinen rahavirta oli positiivinen. Oikaistu liikevoitto laski 14 miljoonaan euroon viime vuoden 25 miljoonasta alhaisesta kuluttajamyynnistä johtuen.

Oikaistu liikevoittoprosentti putosi huhti-kesäkuussa 2,4 prosenttiin, kun vuotta aiemmin oli 4,5 prosenttia. Alhainen kuluttajamyynti, erityisesti Suomessa, heikensi kannattavuutta Asumisessa. Vertailukautta tuki kahden omaperusteisen hankkeen myynti Toimitiloissa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n liikevoitto laski – Gryndissä ei ollut yhtään aloitusta Suomessa toisella vuosineljänneksellä”

Viimeisimmät näkökulmat