Kokeile kuukausi maksutta

Kokenut projektipäällikkö

Rakennuttamo Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.3.2024 Hae viimeistään 29.4.2024

Rakennuttamo Oy etsii kokenutta projektipäällikköä osaksi heidän asiantuntijatiimiään Helsingin Vallilaan

Kokenut projektipäällikkö

Työtehtävässäsi toimenkuvaasi kuuluu erilaisten korjausrakennushankkeiden ohjaukseen liittyvät tehtävät, kuten projektien johtaminen, suunnittelun ohjaus, taloudellinen seuranta, rakennuttamistehtävät ja omien halujen mukaan rakennustöiden valvontaa yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tulet toimimaan tiiviisti eri sidosryhmien kanssa vastaamalla suunnittelukokouksista, urakkaneuvotteluista, työmaakokouksista ja erilaisista tiedotustilaisuuksista. Asiakkaamme muodostuvat pääosin asunto – ja osakeyhtiöistä, säätiöistä ja pääomasijoittajista. Roolia ja tehtäviä on mahdollista muokata oman kiinnostuksesi sekä osaamisesi mukaan. Vastuullesi kuuluu omien hankkeiden ja projektien johtaminen.

Hakijalta odotetaan:

  • Rakennus- tai talotekniikka-alan korkeakoulutaustaa (RKM / Ins.AMK / DI)
  • Työkokemusta työmaalta tai konsulttitoimistosta
  • Toimistotyökalujen hallintaa (esim. Ms Office)
  • Vahvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista

Tehtävä sopii aktiivisen ja itsenäisen työskentelyotteen omaavalle ja sosiaaliselle osaajalle, jolla on pohjana soveltuva koulutus rakennusalalta. Kokemus vastaavista tehtävistä vähintään viideltä vuodelta. Tärkeintä hakijassa on kuitenkin vahvat vuorovaikutustaidot, kehittymishalukkuus, aktiivinen ja napakka työote sekä pystyt työskentelemään määrätietoisesti myös paineen alla.

Lopullinen tehtävän sisältö määräytyy henkilön koulutuksen ja työkokemuksen pohjalta.

Tehtävä sisältää käyntejä työmailla ympäri pk-seutua, joten tarvitset B-ajokortin. Mikäli et omista omaa autoa, niin yrityksellä on yhteiskäytössä oleva auto työajoja varten.

Yrityksessämme pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa. Tiimisi on matalahierarkinen ja rento, keskuudessamme vallitsee keskinäinen luottamus. Yrityksessämme halutaan, että töihin on mukava tulla.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.4.2024 mennessä erin.gronlund@rakennuttamo.fi.

Lisätietoja antaa Erin Grönlund, p. 050 338 4488, erin.gronlund@rakennuttamo.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat