LVIA- insinööri

Finavia Oyj
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 3.3.2020 Hae viimeistään 22.3.2020

LVIA- insinööri
Finavia on lentoasemayhtiö, joka johtaa ja kehittää 21 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Palvelemme suomalaisia ja kansainvälisiä matkustajia. Tärkein tehtävämme on varmistaa, että matkustaminen Suomesta maailmalle ja maailmalta Suomeen on sujuvaa. Finavian lentoasemien asiakaskokemus, lumiosaaminen, vastuullisuus ja lentoyhteyksien edistäminen ovat maailman huippua, ja kaikki Finavian lentoasemat ovat hiilineutraaleja. Finaviassa tehdään työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Tarvitsemme huippuammattilaisten tiimimme sinua huolehtimaan siitä, että tänään tehdyt ratkaisut turvaavat tulevaisuuden ja toimivat pohjana lentoaseman jatkuvalle kehittymiselle. Pääset seuraamaan oman työsi vaikuttavuutta koko lentoaseman kokoisessa työhuoneessasi sekä haastamaan itseäsi. Tekemäsi työ on alku hyvien asioiden ketjulle, jonka lopputulemana on lupaamamme poikkeuksellinen asiakaskokemus.

Kiinteistöt-yksikkö vastaa keskitetysti Finavian kiinteistö- ja toimitilapalveluiden tuottamisesta kustannustehokkaalla ja joustavalla tavalla. Tavoitteemme on, että kiinteistöt muodostavat asiakkaillemme toimivan ja turvallisen toimintaympäristön ja tukevat tavoiteltua palvelukokemusta.

Haemme Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen LVIA – insinööriä lentoasemien kiinteistöjen ylläpitotehtäviin.

Olet koulutukseltasi LVIA – insinööri ja sinulla on vahvaa kokemusta sekä osaamista LVIA – järjestelmistä, automaatiosta, ylläpidosta sekä projekteista . Töiden pääpainopiste on Helsinki – Vantaan lentoasemalla, mutta tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta myös muille verkostolentoasemille. Tarvitset tässä tehtävässä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä, vastuullista ja käytännönläheistä otetta työhön. Odotamme, että pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä.

Arvomme ovat vastuullisuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja uudistuminen, joihin oman toimialasi erikoisasiantuntijana tuot panoksesi ja näet oman työsi vaikutuksen toimivan lentoaseman osana.

Hakeminen
Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 10 ylläpitopäällikkö Petri Karvinen, p. 0207082372.
Hae tehtävään oheisella hakulomakkeella 22.3.2020 mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi