Maanrakennusmestari

Loviisan kaupunki
Sijainti Loviisa
Päivämäärät Julkaistu 24.6.2021 Hae viimeistään 1.8.2021

Loviisan kaupunki hakee

maanrakennusmestaria

vakituiseen virkaan.

Maanrakennusmestari toimii kunnossapitotiimin vetäjänä yhteistyössä rakennusmestarin sekä kenttämestarin kanssa. Tehtävät painottuvat infrastruktuuriosaston maa- ja vesirakentamisen omajohtoiseen rakentamiseen, kunnossapitoon sekä rakennuttamiseen ja rakentamisen valvontaan koko tehtäväalueella. Maanrakennusmestari osallistuu myös katujen talvikunnossapidon kelipäivystykseen.

Pätevyysvaatimus:

Virkaan soveltuva vähintään rakennusmestaritasoinen koulutus ja käytännön perehtyneisyys alan tehtäväkenttään. Virka edellyttää toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää hallintaa. Hakijalta edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Virka edellyttää joustavuutta, tuloksellisuutta, hyvää motivaatiota, omatoimisuutta ja yhteistyökykyä. Tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia, ja virka sisältää myös itsenäistä työskentelyä. Tehtäviin annetaan opastusta ja tarvittaessa koulutetaan ohjelmistojen käyttöön.

Työaika on 38,75 tuntia viikossa ja talvikaudella päivystystä on noin neljän viikon välein viikon jaksoissa.

Maanrakennusmestarina olet infrastruktuuripäällikön alainen.

Vakinaisen viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Lähetä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.loviisa.fi/avoimettyopaikat olevan linkin kautta viimeistään 1.8.2021.

Tiedusteluihin vastaa infrastruktuuripäällikkö Markus Lindroos, puh.050 382 7550, markus.lindroos@loviisa.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi