Kokeile kuukausi maksutta

Projektinjohtaja

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 2.6.2023 Hae viimeistään 9.6.2023

Helsingin kaupunginkanslian aluerakentamisyksikkö vastaa suurten aluerakentamisprojektien ja kaupunkikehityshankkeiden suunnittelun ja toteutuksen johtamisesta. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

 

Haemme aluerakentaminen-yksikköön

Projektinjohtajaa

vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässä toimit Kalasataman aluerakentamisprojektin johtajana. Kokonaisuus on yksi Helsingin merkittävimpiä aluerakentamisprojekteja. Kalasataman alueelle rakentuu koteja 30 000 uudelle asukkaalle ja toimitiloja 10 000 työntekijälle vuoteen 2040 mennessä.

Projektinjohtaja johtaa ja koordinoi alueen suunnittelua ja toteutusta yhteistyössä laajasti eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta johtamistehtävistä ja verkostotyöskentelystä sekä laaja-alaista kaupunkikehittämisen osaamista. Tehtävän kelpoisuusvaatimus on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi tehtävässä edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Hakuaika päättyy 9.6.2023 klo 16.00. Lue lisää kaupungin rekrytointisivuilta osoitteessa helsinkirekry.fi. Työavain KANSLIA-04-3-23 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat