Työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 28.5.2019 Hae viimeistään 18.6.2019

Haemme nyt työnjohtajaa pk-seudulle rivitalo- ja paritalotuotannon pariin. Ensimmäinen kohteesi tulee sijaitsemaan Espoossa ja aloitus tapahtuu kesälomien jälkeen, tulevan syksyn aikana. Jos siis metsästät uutta työmaata, ota yhteyttä ja jutellaan tästä kahvikupposen äärellä lisää.

Mitä tuleman pitää?

Johdat työvaiheita talousohjatun rakentamisen toimintamalliimme perustuen. Vastaat työvaiheiden turvallisesta toteuttamisesta ja huolehdit, että työmaalla tehtävät etenevät sovitussa aikataulussa eteenpäin. Johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat suorittaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti loppuun saakka.

Viihdyt taatusti meillä, mikäli sinulta löytyy tekemisen meininkiä ja aimo annos huumorintajua.

Sinusta työkaverimme?

Työssäsi tarvitset rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa sekä jo useamman vuoden työnjohtokokemusta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen pientalojen rakentamisen parista. Tunnistat itsesi yritteliäisyydestä ja sinulla onkin reipas ja motivoitunut asenne, joten työmaa etenee käsissäsi jouhevasti. Et hätkähdä eteen tulevista uusista ratkaistavista haasteista, vaan tartut reippaasti tuumasta toimeen. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen. Vuorovaikutustaidoilla on kiistämättä paljon merkitystä tässäkin hommassa, jotta saadaan mökkiä pystyyn.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, heti kun sinä olet valmis aloittamaan.

Kuulostaako sopivalta?

Jos kiinnostuit tehtävästä, soita tai laita viestiä työpäälliköllemme Janille p. 044 354 8212, jani.bostrom@lehto.fi. Voit toki myös chattailla kanssamme osoitteessa lehto.fi/meille-toihin arkisin klo 8 – 17 tai jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen täältä löytyvän lomakkeen kautta.

Haku päättyy 18.6.2019. Toimithan pian, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Ollaanpa pian yhteyksissä!

Haku alkaa 22. toukokuuta 2019 ja päättyy 18. kesäkuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi