Useita avoimia tehtäviä

Pöyry Finland Oy
Päivämäärät Julkaistu 4.9.2019 Hae viimeistään 30.9.2019

Haemme nyt Suomen toimipisteisiimme infra-, rakenne- ja arkkitehtisuunnittelun, rakennuttamisen, vesihuollon,
ympäristön ja maankäytön asiantuntijoita

Olemme mukana merkittävissä rakennetun ympäristön hankkeissa sekä Suomessa että ulkomailla. Monialaisten mittavien ja ainutkertaisten hankkeiden lisäksi vastaamme lukuisten pienempien projektien suunnittelusta ja asiantuntijatehtävistä. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon sekä aitoon yhdessä tekemiseen. Etsimme lisää asiantuntijoita osaaviin huipputiimeihimme mm. seuraaviin tehtäviin:

Infrasuunnittelijoita sekä infrasuunnittelun projektipäälliköitä

Infrasuunnittelussa toimimme erittäin monipuolisissa tehtävissä tie-, rata-, raitiotie-, katu-, geo-, silta-, tunneli-, kaivos-, jätehuolto-, vesirakennus- ja maanalaisten tilojen hankkeissamme. Osallistumme myös konsernin muiden divisioonien hankkeisiin vastaten esimerkiksi geo-, kalliorakennus- ja aluesuunnittelusta teollisuuskohteissa. Suomen lisäksi meillä on projekteja etenkin muissa Pohjoismaissa, mutta myös kaukomailla. Kasvava ja osaamiseltaan monipuolinen Infra-yksikkömme tarjoaa esimerkiksi liikenne-, väylä-, geo-, rakenne-, kalliorakennus- tai arkkitehtisuunnittelukoulutustaustan omaaville osaajille uusia haasteita ja uramahdollisuuksia.

Rakennesuunnittelijoita sekä rakennesuunnittelun projektipäälliköitä ja ryhmäpäälliköitä

Rakennesuunnittelussa toimimme sekä infra-, kiinteistö- että teollisuussektorin kohteissa ja olemme edelläkävijä myös maanalaisten tilojen rakenteiden suunnittelussa. Teollisuus- ja kiinteistökohteissa olemme aidosti globaali toimija. Kotimaan markkinoiden lisäksi toimimme monipuolisissa teollisuus- ja kiinteistökohteissa kansainvälisissä hankkeissa kaikissa maanosissa. Voimme tarjota rakennesuunnittelijoille monipuolisia urapolkuja ja haemmekin rakennesuunnitteluun asiantuntijaroolien lisäksi henkilöitä myös esimiestehtäviin.

Arkkitehteja ja rakennusarkkitehteja sekä pääsuunnittelijoita (ARK)

Arkkitehtisuunnittelussa työskentelemme monipuolisissa projekteissa, joiden koko vaihtelee suuresti aina yksittäisistä pienemmistä kohteista suuriin teollisuuden hankkeisiin. Kiinteistökohteissa, infrarakentamisen yhteydessä tehtävässä rakennussuunnittelussa ja teollisuushankkeissa teemme yhteistyötä myös oman talon sisäisessä monien alojen osaajien tiimissä. Teemme hankkeita Suomessa ja muualla maailmassa. Meillä saa työskennellä jo kokemusta omaavien sekä alalla uudempien työkavereiden kanssa. Nyt ÅF Pöyryn yhdistymisen vuoksi meitä työskentelee yhdessä myös isompi pohjoismainen arkkitehtiverkosto, jossa tulemme tekemään entistä enemmän yhteisiä hankkeita. Se tarjoaa aivan uusia mahdollisuuksia.

Vesihuollon projektipäälliköitä, konsultteja ja suunnittelijoita

Autamme julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaita ratkomaan veteen liittyviä ongelmia. Saamme tehdä työtä puhtaamman ympäristön, turvallisemman juomaveden ja kiertotalouden edistämiseksi. Toiminnassamme tuttujen paikallisasiakkaiden palvelu yhdistyy kansainvälisiin hankkeisiin, joista hankimme uutta oppia ja tarjoamme korkeaa osaamistamme. Vesihuollon suunnittelussa saat toimia alan uusimman tekniikan aallonharjalla ihmisten ja ympäristön parhaaksi. Tarjoamme monipuolisia tehtävänkuvia suunnittelijoille, konsulteille ja projektipäälliköille hyvässä työilmapiirissä.

Maankäytön suunnittelijoita ja kiertotalousasiantuntijaa

Autamme yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaitamme pienentämään toiminnastaan ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta ja haittoja. Maankäytön suunnittelutiimimme työkanta on hyvä, joten pääset heti käynnissä oleviin projekteihin mukaan. Meillä on käynnissä useita vaativia tuulivoimahankkeita, joissa maankäytöllä voidaan olennaisesti vähentää ympäristövaikutuksia. Toiminnassamme keskitymme erityisalueiden (mm. teollisuus) kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun. Kiertotalouden asiantuntijana pääset ratkomaan ja auttamaan asiakkaitamme mm. laatimalla kiertotalouden tiekarttoja ja suunnittelemalla yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa tuotantolaitosten kierrätettävyyttä. Pääset osaksi Pöyryn laaja-alaista kansainvälistä tiimiä ja vaikuttamaan tulevaisuuden kestäviin ratkaisuihin.

Teollisuuden rakennuttamisen rakennuspäälliköitä sekä projekti-insinöörejä

Teollisuuden rakennuttamisessa toimimme asiakkaiden koti- ja ulkomaisten teollisuusprojektien rakennuttamisen eri tehtävissä pääosin työmailla. Tehtävät käsittävät työmaan johtamista, urakkahankintaa, työmaavalvontaa sekä erilaisia projektinhallintatehtäviä, kuten työmaaturvallisuuden, kustannus-, määrä- ja aikatauluhallintaa. Kasvava ja osaamiseltaan monipuolinen Teollisuuden rakennuttamisryhmä tarjoaa rakentamis- ja asennuskokemusta omaaville osaajille uusia haasteita ja uramahdollisuuksia esimerkiksi esimiestehtävissä.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä ja tarjoamme monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisissa projekteissa. ÅF Pöyry on Pohjoismaiden suurin suunnittelu- ja konsultointiyritys, ja yhdistyminen avaa meille aivan uudella tavalla mahdollisuuden päästä mukaan esimerkiksi Ruotsin ja Norjan valtaviin infrasuunnitteluhankkeisiin.

Me arvostamme asiakaskeskeistä ajattelutapaa ja ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
 • Kaarle Korhonen (Infra – Liikenne, väylät, sillat ja geotekniikka), puh. 010 33 49746
 • Harri Kuula (Infra – Tunnelit, maanalainen rakentaminen ja kaivokset), puh. 010 33 26096
 • Eero Karjalainen (Infra – Jätehuolto, geotekniikka ja vesirakentaminen), puh. 010 33 45722
 • Ville Virnes (Rakennesuunnittelu, infra-/kiinteistökohteet), puh. +358 40 555 2548
 • Janne Ranz (Rakennesuunnittelu, teollisuusrakentaminen), puh. +358 44 326 7267
 • Jari Kuikka (Ydinvoimarakentaminen), puh. +358 40 3485325
 • Liisa Palén-Alopaeus (Arkkitehti-/rakennussuunnittelu), puh. +358 40 154 4010
 • Jukka Valo (Teollisuuden rakennuttaminen), puh +358 40 660 2243
 • Arto Ruotsalainen (Maankäytön suunnittelu) puh. 010 33 26562
 • Katri Luoma-aho (Kiertotalous) puh. +358 400 300174
 • Jussi Ristimäki (Vesihuollon verkostot ja konsultointi), puh. 010 33 31528
 • Kristian Sahlstedt (Veden ja jäteveden puhdistus) puh. 010 33 26748
 • Antti Pesonen (Vesihuolto Oulu), puh. 010 33 28336

Liity joukkoomme suunnittelemaan toimivampaa ympäristöä! Jätä hakemuksesi 30.9.2019 mennessä >

Lue lisää ÅF Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi